ergasia zeitoudai     proioda

ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Νύχτα αγωνίας αναμένεται στην Σέριφο, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στο νησί των Κυκλάδων, καθώς οι θυελλώδεις θέτουν εκτός ελέγχου το μέτωπο.

Οι άνεμοι σφυροκοπούν το νησί δυσκολεύοντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να θέσουν υπό έλεγχο το μέτωπο, ενώ δυσοίωνη είναι και η πρόβλεψη του καιρού, καθώς μία σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα προς βράδυ της Κυριακής και έπειτα. 

Η φωτιά ξέσπασε στο νησί των κυκλάδων λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Όπως ανέφερε στο iefimerida ο δήμαρχος του νησιού «ό,τι δυνάμεις έχουμε στο νησί έχουν πάει στο μέτωπο. Οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω των θυελλωδών ανέμων. Για να την βλέπω εγώ από το δημαρχείο αυτή τη στιγμή πάει να πει ότι η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη».

Στις 18:29 στάλθηκε μήνυμα από το 112 που ανέφερε: «Πυρκαγιά στην Σέριφο. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος και Λιβάδι απομακρυνθείτε προς Σέριφο», ενώ λίγο αργότερα, στάλθηκε νέο μήνυμα του 112: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κουταλάς , Γάνεμα, Βάγια & Καλό Αμπέλι Σερίφου απομακρυνθείτε προς Χώρα Σερίφου μέσω Κουταλά. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.»

Περίπου στις 21:00 εστάλη και τρίτο μήνυμα 112 το οποίο ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Ράμος, Λιβαδάκια & Καράβι Σερίφου απομακρυνθείτε προς Λιβάδι. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.» 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->