ergasia zeitoudai     proioda

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στο βάθρο της τρίτης θέσης ανέβηκε η ομάδας "Peir1" του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας στο πλαίσιο του προκριματικού διαγωνισμού της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2024 (World Robot Olympiad - WRO 2024 ) ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον χώρο της OTE Academyτo Σάββατο 29 Ιουνίου. Η ομάδα μας διαγωνίσθηκε στην κατηγορία RoboMisionSenior.

Η ομάδα αποτελείται από τους:

  • Αργύρης Λάσδας (αρχηγός ομάδας)
  • Στέφανος Κόκκαλης
  • Στέφανος Παππάς

με προπονητή τον εκπαιδευτικό πληροφορικής και υπεύθυνο του Ομίλου «Ρομποτικής και 3d Εκτύπωσης»,  Νικόλαο Μαυραντζά.

 

Η εξαιρετικά δύσκολη φετινή δοκιμασία απαιτούσε την κατασκευή ενός σύνθετου ρομπότ και την επίλυση ιδιαίτερα πολύπλοκων δοκιμασιών. Η ομάδα του σχολείου μας με 37 βαθμούς κατέλαβε την 3η θέση. Αν και μόνο η πρώτη ομάδα εκπροσωπεί τη χώρα στην Ολυμπιάδα που θα γίνει τον Οκτώβριο 2024 στη Σμύρνη, η τρίτη θέση είναι σημαντική γιατί επιβραβεύει την προσπάθεια των παιδιών τα οποία ξεκίνησαν την εκπαίδευσή τους στη ρομποτική μόλις πριν μερικούς μήνες στο πλαίσιο του ομίλου Ρομποτικής του σχολείου μας!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία PC Universe και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Σιώκο για τη χορηγία των εξόδων μετακίνησης στην Αθήνα των μαθητών του 1ου Πειραματικού ΓΕΛ Καρδίτσας.

robotiki 1

robotiki 3

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->