Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 27/3 έως Τετάρτη 2/4/2025:

Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 20/3/2025 έως Τετάρτη 26/3/2025:

Την Τρίτη 11/03/2025 στο Αμφιθέατρο Γ’ του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας, το Τμήμα Δασολογίας Επιστημών , Ξύλου και Σχεδιασμού και ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτων – στο πλαίσιο του 5ου Αφιερώματος Στο Γαλλικό Κινηματογράφο - θα προβάλουν την Τρίτη 18/3/2025 στο Αμφιθέατρο Γ’ του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού (Β. Γρίβα 11-13) την ταινία «LA BATAILLE DE SOLFERINO – ΕΠΟΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ» της Τζαστίν Τριέ (Κωμωδία, 2013, 94’). Έναρξη προβολής 9:00 μ.μ,, είσοδος ελεύθερη.

Τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση μετέφεραν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του 40ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν, το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου, στα γραφεία της διοργανώτριας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας.

Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Παρασκευή 14/3 έως Τετάρτη 19/3.

Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Κυριακή 9 Μαρτίου έως Τετάρτη 12/3:

Τον κορυφαίο Ζωγράφο Γιώργο Ρόρρη τίμησε, την  Παρασκευή 7 Μαρτίου, το 40ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, από 27 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Με αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Ένα ιδιαίτερο παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό θεατρικό παιχνίδι παίχτηκε την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του 40ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, με τίτλο «Σπάσε τα όρια του νου και της ψυχής».

 Την κορυφαία σεναριογράφο-σκηνογράφο Μιρέλλα Παπαοικονόμου τίμησε, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου, το 40ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργανώνει με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Περισσότερα Άρθρα...

 vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->