«Συναισθανόμενοι τις πολύ δύσκολες ώρες που περνούν πολλοί συμπολίτες μας μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο. Σε πρόσφατη συνεδρίασή του λοιπόν αποφάσισε :

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν .Καρδίτσας , συμπαραστέκεται σε όλους τους συμπολίτες μας , που επλήγησαν από την πρωτοφανή καταστροφική πλημμύρα ,που υπέστη ο Νομός μας.

Δοκιμάστηκε και πάλι η Δυτική Ελλάδα, καθώς νέα σφοδρή βροχόπτωση χτύπησε το απόγευμα της Δευτέρας τα νησιά του Ιονίου, την Αχαΐα και τη Ναυπακτία.

Κατά την προσεχή περίοδο γρίπης 2020 - 2021, αναμένεται ο ιός της γρίπης να κυκλοφορήσει παράλληλα με τον κορωνοϊό.

Μίνι μάρκετ άνοιξε στη Θεσσαλονίκη ο έκπτωτος νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο, Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή, παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός ζητώντας την επίλυση του μείζονος ζητήματος της αποζημίωσης πλημμυροπαθών του Νομού Καρδίτσας για αποθήκες και βοηθητικούς χώρους όπου φυλάσσονταν ενεργός εξοπλισμός και χρήσιμα περιουσιακά στοιχεία που καταστράφηκαν από τον «Ιανό».

Σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και μεταξύ μεταναστών τα περισσότερα κρούσματα του λεκανοπεδίου - Τα 55 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές - 59 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας - Αρνητικά τα δείγματα από το κρουαζιερόπλοιο μετά τον επανέλεγχο στο Αττικόν

Ο Σύλλογος Σχολικών Φυλάκων Ελλάδος δια του πρόεδρου του κ. Μπέλλου Χρήστου, πρόσφερε στις κοινωνικές δομές του δήμου Καρδίτσας για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν βάναυσα από τον κυκλώνα Ιανό, απορρυπαντικά πλυντηρίου και χλωρίνες, προϊόντα τελείως απαραίτητα αυτό το διάστημα.

Την απόκτηση δυο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο ΑΟ Σελλάνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνο συνεργασίας με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υπογράφει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Rebrain Greece» για τον τεχνολογικό μετασχηματισμό της αγοράς εργασίας και τον επανασχεδιασμό των δημόσιων πολιτικών με βάση τα πραγματικά δεδομένα και τις ανάγκες της αγοράς.

Σε επιστολή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθερων Επαγγελματιών προς τον  Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησηςκ. Κυριάκο Πιερρακάκη και στους συναρμόδιους υπουργούς τονίζει τα εξής:

Τέσσερα κρούσματα covid 19 καταγράφηκαν στο Ν. Καρδίτσας από  28/9/2020 ώρα 14:00  έως 29/9/2020 ώρα 14:00. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->