Μετά τη μαζική κάθοδο στην Αθήνα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, οι αγρότες αποχώρησαν προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ήδη ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα μπλόκα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, η οποία αγνοείται από το περασμένο καλοκαίρι.

Συνελήφησαν 11 άτομα, οι τρεις εκ των οποίων υπαλλήλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών - Άλλοι 57 στη δικογραφία - «Λάδωναν» γιατρούς για να ανανεώνουν τις άδειες οδληγησης των πελατών τους

Στην Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων για την ανάδειξη του νοήματος και της αξίας της ελληνικής γλώσσας, ως μήτρας γλωσσών και πολιτισμού.

Για την επιδημιολογική εικόνα της ιλαράς στη χώρα μας μίλησε ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, σημειώνοντας ότι είναι ένα από τα νοσήματα για τα οποία προστατευόμαστε πλήρως μέσω του εμβολιασμού που γίνεται στην παιδική ηλικία.

Πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα αναδείχθηκε ο Φωκιανός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην ανδρών Γυναικών και Νέων Α/Γ σε αγώνα που έγινε στο Άστρο Κυνουρίας τη προηγούμενη εβδομάδα.

Μοναδικές  ερμηνευτικές προσεγγίσεις σε  έργα υψηλών τεχνικών και εκφραστικών απαιτήσεων και ένα κοινό που μίλησε με το παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Ο Ανδρέας Στεργίου, Δήμαρχος Αργιθέας, είναι ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, που συγκροτήθηκε σε Σώμα με τη νέα εννιαμελή σύνθεση των Μελών του, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας, που γιορτάζεται στις 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 εκδήλωση στο 2ο Γυμνάσιο Καρδίτσας με κεντρική ομιλήτρια τη φιλόλογο, συγγραφέα και ποιήτρια κ. Γεωργία Γιώτα.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων, ευχαριστούν τον Εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων για την προσφορά χρηματικού ποσού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Β΄ και Γ΄ τάξης στα Ιωάννινα.

Συντεταγμένα και τμηματικά, αποχωρούν με τα τρακτέρ τους, οι αγρότες, που διανυκτέρευσαν στο Σύνταγμα, μετά το συγκλονιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες, απαιτώντας την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων που σχετίζονται με την επιβίωσή τους.

Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από 22/2 έως 28/2:

Μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με την υποστήριξη της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.

  Με το αγαπημένο μουσικό δίδυμο Κώστα Λειβαδά και Ανδριάνας Μπάμπαλη θα ανοίξει η αυλαία του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας την Πέμπτη 14 Μαρτίου, και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, δίνοντας το σύνθημα να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού.

Την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης ενημέρωση των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου με θέμα «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός».

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Σοφάδων με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κατσή. Οι συμμετοχές αυξάνονται μέρα με τη μέρα και ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και πεζοπόροι καρναβαλιστές εκτός Δήμου Σοφάδων.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->