Στους αγώνες και τη θυσία των Θεσσαλών Νεομαρτύρων για την ελευθερία ήταν αφιερωμένη η επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής 19/9 o Δήμος Σοφάδων, η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας στην 29η ανάβαση Ανατολής του Δήμου Αγιάς που διοργάνωσε επιτυχώς ο Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός την Κυριακή 19/09/2021.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για το κοινωνικό τιμολόγιο - Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχουν εισοδηματικά όρια . Βήμα- βήμα ολόκληρη η διαδικασία της αίτησης

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του Παυσιλύπου (με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από την Covid-19) η συνάντηση της Κοινής Δράσης Εκπαιδευτικών με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών της Καρδίτσας.

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) ΠΕ Καρδίτσας, γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

Ο 67χρονος είχε πάει νωρίς το πρωί να φροντίσει τα ζώα του, ενώ στη συνέχεια τον βρήκε νεκρό ο γιος του.

Mε τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί  στις 23-9-2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30’ μ.μ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Η Βάνα Παπαευαγγέλου, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, εξηγεί το σκεπτικό της απόφασης για την τρίτη δόση σε ομάδες πληθυσμού υψηλού κινδύνου για λοίμωξη

99 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, που κορυφώθηκε με την εθνική τραγωδία της καταστροφής της Σμύρνης.

Στα πλαίσια της εβδομάδας κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας ο Ποδηλατικός Σύλλογοσ Καρδίτσας συμμετείχε με την δραστηριότητα "παιχνίδια δεξιοτεχνίας με ποδήλατο" στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Δήμος Μουζακίου, συνεχίζει τις δράσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διοργανώνει rapid test σε Μουζάκι και Μαυρομμάτι.

Μετά και τις προσθήκες των Μπάλλα και Πλέγα η Αναγέννηση δυνάμωσε ακόμα περισσότερο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αποκτώντας ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία.

Με επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Με άκρως ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της Αναγέννησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->