ergasia zeitoudai     proioda

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μίσσα.


Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο τεχνικό τιμ της ομάδας και θα είναι εκ των άμεσων συνεργατών του πρώτου προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου.
Ο Γιάννης Μίσσας, ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στον Α.Σ.Καρδίτσας το 2018 στην Α2 Εθνική, στην οποία παρέμεινε ως συνεργάτης προπονητής έως τον Ιανουάριο του 2020, όταν και του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί στη BasketLeague και την ομάδα της Λάρισας, στην οποία παρέμεινε μέχρι το φινάλε της περιόδου 2021-22. Στην ομάδα της Λάρισας, συνεργάστηκε αρχικά με το Νίκο Παπανικολόπουλο και στη συνέχεια με το Φώτη Τακιανό.
Το καλοκαίρι του 2022, επέστρεψε στην Καρδίτσα, στην παρθενική εμφάνιση του ΑΣΚ στη BasketLeague, αναλαμβάνοντας τη θέση του συνεργάτη προπονητή.
Για την ομάδα μας, είναι πολύ σημαντική η εξέλιξη ενός Καρδιτσιώτη προπονητή, που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα μας. Ο Γιάννης Μίσσας μετράει ήδη τέσσερις σεζόν προπονητικού έργου στη BasketLeague και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο τεχνικό της τιμ, ενόψει μιας πολύ ανταγωνιστικής και ενδιαφέρουσας σεζόν.
Ευχόμαστε στο Γιάννη υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->