ergasia zeitoudai     proioda

ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, καθώς, όπως προβλέπουν οι προγνώσεις, αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Τρία πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια. Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει ότι σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, την Τετάρτη και την Πέμπτη ωστόσο θα πέσει 8 με 10 βαθμούς και αναμένονται «δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες και μπουρίνια». Από την Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει ξανά, θα είναι ωστόσο υποφερτή. 

Η πρόβλεψη του Γιώργου Τσατραφύλλια
Αναλυτικά, ο μετεωρολόγος κάνει λόγο για «θερμή εισβολή και μετά καταιγίδες και μπουρίνια», σημειώνοντας:

Τρία πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα:

Δευτέρα-Τρίτη:
Άνοδος της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 37-39 (ίσως και 40 τοπικά) σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Λακωνία, Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, Νότια Κρήτη. Τους 35-37 στην Αττική και τους 32-34 στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη-Πέμπτη:
Πτώση θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς.
Δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες και μπουρίνια με πολλούς κεραυνούς στα ηπειρωτικά.

Παρασκευή-Κυριακή:
Άνοδος της θερμοκρασίας με υποφερτή ζέστη, ηλιοφάνεια και μελτέμια μέχρι 7 μποφόρ. .

Η πρόβλεψη του Παναγιώτη Γιαννόπουλου
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος επισημαίνει ότι από την Πέμπτη αναμένονται καταιγίδες με κεραυνούς και πιστεύει πως θα βγει έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ. Ο μετεωρολόγος σημείωσε πως από την Παρασκευή οι καταιγίδες θα υποχωρήσουν και αναμένεται σταδιακά νέα άνοδος της θερμοκρασίας. 

Ο Αρναούτογλου δείχνει πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία -Πότε πέφτει κατακόρυφα
Ο Σάκης Αρναούτογλου, με ένα γράφημα που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζει την πορεία της θερμοκρασίας από αύριο Τρίτη έως και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Όπως φαίνεται σε αυτό, αν και την Τρίτη η μέση μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 38 βαθμούς, την Πέμπτη αναμένεται κατακόρυφη πτώση στους 29. 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->