ergasia zeitoudai     proioda

ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει στις 5-7 Ιουλίου 2024 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων - Νεανίδων στο Νέο κλειστό γυμνάστηριο "Γιάννης Μπουρούσης ".


Μια μεγάλη διοργάνωση για μία ακόμη φορά μετά το 2016 ο νομός μας και η πολη της Καρδίτσας θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων -Νεανίδων .
Με πρωτοβουλία του Αθλ.Αγων.Συλ.Ταεκβοντό Καρδίτσας και του προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο ο Νομός μας και η πόλη της Καρδίτσας θα ζήσει ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός και θα είναι στο επίκεντρο της Ελλαδος για 4 μέρες.

panel tae2


Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν πάνω απο 500 αθλητές-τριες και μαζί με προπονητές και συνοδούς θα επισκεφθούν την πόλη μας για όλες της μέρες περίπου 2500 κόσμος .
Μεγάλη σημασία έχει το πρωτάθλημα μιας και από εδώ θα βγει η Εθνική ομάδα Εφήβων- Νεανίδων για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Κορέα.
Οι αγώνες θα ξεκινάνε κάθε μέρα από τις 9.00π.μ.-18.00μ.μ. ο κόσμος μπορεί να έρθει και να επισκεφθεί και να δει αγώνες όλη την ημέρα .
Ο κ. Κουκουλέτσος Βάϊος ευχαριστεί της τοπικές αρχές Περιφερειακή Κοινότητα Καρδίτσας, Δήμο Καρδίτσας Επιμελητήριο και όλους τους Επαγγελματίες & ξενοδοχεία πού συμμετείχαν και στήριξαν το μεγάλη αυτή διοργάνωση.
Να είσαστε όλοι εκεί.!!!

panel tae3

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->