ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Με επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική δεντροφύτευση που διοργάνωσε η πρόεδρος της Δ.Κ. Κέδρου κα Κωνσταντία Κρανιώτου-Παπαντώνη την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στο Πάρκο του Κέδρου. Η εθελοντική δράση έγινε στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος με τη συμμετοχήτου Δημοτικού Σχολείο και Νηπιαγωγείου Κέδρου.


Οι μικροί μαθητέςυπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, με πολύ κέφι, αγάπη προς το περιβάλλον και διάθεση προσφοράς συμμετείχαν στην εθελοντική δράση, μία βιωματική δράση που σαν στόχο είχε την ενεργοποίηση των μικρών παιδιών και την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα εθελοντικής προσφοράς και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Έγινε δεντροφύτευση οπορωφόρων δέντρωνμε την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να περάσουν το μήνυμα «Ο κάθε ένας μόνος του, αλλάκυρίως όλοι μαζί μπορούμε να ομορφύνουμε το χώρο γύρω μας αλλά και να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε.»
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς κα Μαρία Γιαννάκου, κα Χριστίνα Θεοδοσίου, κα Ευθυμία Τόλια, κα Αναστασία Παρασκευά, και την καΑλεξάνδρα Τέα για την πολύτιμη υποστήριξη τους.
Tη δράση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Σοφάδων:
o Κατσιαντώνης Χρήστος, Αντιδήμαρχος Παιδείας Δια βίου μάθησης και Αθλητισμού.
o Αλειφτήρα Σοφία , Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού
o Ευαγγελογιάννης Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

dedrofyteysi kedros 1

dedrofyteysi kedros 2

dedrofyteysi kedros 3

dedrofyteysi kedros 4

dedrofyteysi kedros 6

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->