ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Μέχρι την τελευταία σχεδόν φάση του αγώνα η  Αναγέννηση Καρδίτσας κρατούσε το πολύτιμο τρίποντο στα χέρια της που από πολύ νωρίς το γκολ του Κονίλιο της έδινε. Ομως στο 95' μετά απο εκτέλεσηη κόρνερ και αφου και ο τερματοφύλακας της Κοζάνης ανέβηκε στην περιοχή του Τσέλιου, ο Μαξίμοβιτς έφερε το ματς στα ίσα παγώνοντας το γήπεδο.

Το τελικό 1-1 είδικά όπως διαμορφώθηκε βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανυγηρίζουν  καθώς με νίκη η Αναγέννηση θα ξέφευγε από την Κοζάνη με τέσσερις βαθμούς,   

vath asa koz

asa kozani1

 Η Αναγέννηση ξεκίνησε δυναμικά και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Βερνάρδος δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής αλλά πιεζόμενος να κάνει την τελική προσπάθεια.
Στο 4 η Αναγέννηση πήρε το προβάδισμα όταν στη συρτή σέντρα του Σταμόπουλου ο Κονιλιο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας "φωτιά" στο γήπεδο.

asa kozani2
Στο 11' ο Μπουζας εκτέλεσε φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα, για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας της Κοζάνης.
Στο 20' η Κοζάνη είχε μια καλή ευκαιρία όταν ο Γραμμένος σουταρε από αριστερά με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Τσέλιου.
Στο 42 η ΆΣΑ έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα. Ο Ανδρικόπουλος έκανε από δεξιά τη σέντρα, ο Βερνάρδος δεν κατάφερε την προβολή, με τη μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και στον Ξυδα. Το σουτ όμως του τελευταίου από κοντά απέκρουσε δύσκολα ο Καραγκιόζης.

Στο 60 έγινε η φάση που διέκοψε το ματς για πάνω από πέντε λεπτά. Μετά από κεφαλιά της Κοζάνης η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ακολούθως ο Τσέλιος απομάκρυνε με υπερένταση. Σύσσωμη η ομάδα της Κοζάνης και ο πάγκος διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον επόπτη καθώς θεώρησαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.. Στο... σκηνικό προστέθηκαν αναμενόμενα παίκτες και πάγκος της Αναγέννησης με αποτέλεσμα να υπάρχουν σπρωξίματα για αρκετά λεπτά. 

asa kozani3

Η Κοζάνη όσο τα λεπτά περνούσαν πίεζε και περισσότερο χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες. Τελικά το....κακό για την ΑΣΑ έγινε στο 95 με εκτέλεση κόρνερ. Ακόμη και ο τερματοφύλακας της Κοζάνης ανέβηκε στα καρέ του Τσέλιου καθώς η ήττα ήταν καταδικαστική για τους φιλοξενούμενους. Μετά την εκτέλεση και την διεκδίκηση της μπάλας, αυτή έφτασε στο Μαξίμοβιτς που απο κιοντά με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->