ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Typography

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Καππασιωτών, τη στενή συνεργασία του Δήμου Μουζακίου και τη συμπαράσταση του προέδρου της Τ.Κ. Καππά κ. Δημήτρη Φωτάκη, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δυο εξαιρετικές κοινωνικές δράσεις, την Παρασκευή 7/4/2023 στο Λύκειο Μουζακίου και το Σάββατο 8/4/2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο στην πλατεία της Καππά.

Πρόκειται για ιατρικές εξετάσεις προληπτικού ωτορινολαρυγγολογικού ελέγχου οι οποίες έγιναν από ομάδα πέντε εξειδικευμένων ιατρών με επικεφαλής τον Ομότιμο καθηγητή ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Γιωτάκη ο οποίος κατάγεται από τηνΚαππά.

Την επιστημονική ομάδα αποτελούσαν οι κ.κ.: Δρ. Αριστείδης Γιωτάκης, Ιωάννης Κουλέντης, Λάμπρος Μαργιώλης, Χρήστος Μπούτρης.

koinonikes draseis1

koinonikes draseis1

koinonikes draseis1

Την πρώτη ημέρα εξετάστηκαν οι μαθητές του Λυκείου Μουζακίου, αφού προηγήθηκε μια μικρή εκδήλωση υποδοχής της επιστημονικής ομάδας στο Αμφιθέατρο του σχολείου.Εκεί ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης με το Διευθυντή του ΓΕΛ κ. Γιώργο Φιλίππου καλωσόρισαν τους γιατρούς ΩΡΛ και τον καθηγητή κ. Ι. Γιωτάκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τον καθηγητή, τους γιατρούς της ομάδας του, τον Διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Λυκείου Μουζακίου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση της σημαντικής ιατρικής δράσης. Ειδικά στους γιατρούς απέδωσε τα εύσημα διότι ανταποκρίθηκαν αμέσως και με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα των τοπικών φορέων.

Το Σάββατο το πρωί η ίδια δράση επαναλήφθηκε από την ιατρική ομάδα στη γενέτειρα του επικεφαλής κ. Γιωτάκη, στην Τ.Κ. Καππά, με συμμετοχή δεκάδων κατοίκων και δημοτών γενικότερα, παρουσία του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θ. Στάθη.

Το παρών στις δράσεις έδωσαν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Ζαρνακούπης,οΑντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπακώστας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Συντονιστής των δυο επιτυχημένων ιατρικών δράσεων κ. Χρυσόστομος Μητροπάνος, ο οποίος διένειμε στους γιατρούς το βιβλίο που έγραψε προς τιμήν του Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου εκ Καππούας.

Σύντομους χαιρετισμούς προς τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Λυκείου Μουζακίου, αλλά και προς τους κατοίκους της Καππά απεύθυνε ο Καθηγητής ΩΡΛ κ. Ι. Γιωτάκης, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της καθημερινής προσωπικής φροντίδας και υγιεινής και την αποφυγή χρήσης διαφόρων αντικειμένων η ειδών που κυκλοφορούν στο εμπόριο για καθαρισμό αυτιών η της μύτης, χωρίς τις ιατρικές συμβουλές.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->