pilatospilatos1 

     

   

 

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Typography

Συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) πάροχοι συνεχίζουν να υποβάλλουν χειρόγραφα παραπεμπτικά, παρόλο που στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας ορίζεται πως η παραπομπή για παρακλινικές εξετάσεις γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και παρά τις ανακοινώσεις του Οργανισμού σχετικά με το ίδιο θέμα.

Ο ΕΟΠΥΥ, σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζει ότι προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως τα οριζόμενα στον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας «από τον μήνα Μάιο και μετά δεν θα γίνεται, πλέον, αποδεκτή η υποβολή δαπάνης χειρόγραφων παραπεμπτικών, είτε υποβάλλονται από ιδιώτη πάροχο, είτε από δημόσια δομή».

Χειρόγραφα παραπεμπτικά θα γίνονται αποδεκτά μόνο μετά από επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού, σε περιπτώσεις όπου υπήρχε αποδεδειγμένο πρόβλημα έκδοσης ηλεκτρονικών παραπεμπτικών μέσω του e-prescription.

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->