Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως η έκρηξη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση
Σοβαρό τραυματισμό υπέστη τα ξημερώματα ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος, όταν κροτίδα εξερράγη στα χέρια του, ενώ συμμετείχε σε παραδοσιακό γλέντι στα Τριπόταμα Αχαΐας.
Όπως αναφέρει το patrisnews, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως η έκρηξη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και πανικό στους παρευρισκόμενους. Ο μουσικός διακομίστηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λόγω της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί εκ νέου, στο ΚΑΤ, στην Αθήνα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχει υποστεί βαριά τραύματα στο ένα του χέρι.