Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καρδίτσας, από τους μαθητές της Β τάξης του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Καρδίτσας, στα πλαίσια του μαθήματος ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ: Επαφή του μαθητή με την τρίτη ηλικία.
Οι μαθητές συνοδεύτηκαν από τις καθηγήτριες του σχολείου Μιχαλού Ελένη και Στέλλου Ελένη.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές συμμετείχαν σε συζητήσεις που άγγιξαν την καρδιά τους, ενώ αρκετές φορές τα μάτια όλων βούρκωσαν από τις προσωπικές ιστορίες που μας διηγήθηκαν
Η επίσκεψη αποτέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία για όλους και απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται δεσμοί και να χτίζονται γέφυρες μεταξύ των γενεών.
Επισημαίνουμε ότι κατά την επίσκεψη τηρήθηκαν επακριβώς όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών/τριών και του προσωπικού και των τροφίμων του Γηροκομείου
Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του γηροκομείου για την φιλοξενία