hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

    

  

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025, το σχολείο μας γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου, μια ημέρα αφιερωμένη στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

filathlo 3
Μαθητές και εκπαιδευτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους μέσα από ποικίλες δράσεις υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, Θανάση Σδόγκου και Σπυριδούλας Γιαννέλου και ανέδειξαν το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, του σεβασμού και της αλληλεγγύης.
Αθλητικοί αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ, παραδοσιακοί χοροί , στεφάνια ελιάς, αφίσες με δυνατά συνθήματα κατά της οπαδικής βίας κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν τη σχολική κοινότητα και να αποδείξουν ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, δημιουργία και ενότητα.
Ένα από τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα της ημέρας ήταν όταν μαθητές φόρεσαν φανέλες και κασκόλ διαφορετικών ομάδων και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και φιλίας. Επιπλέον, συνέταξαν και υπέγραψαν το «Μανιφέστο του Φιλάθλου», δεσμευόμενοι να προωθήσουν την αλλαγή νοοτροπίας για έναν υγιή αθλητισμό.
Το 2ο ΕΠΑΛ υπόσχεται να συνεχίσει να καλλιεργεί το φίλαθλο πνεύμα και να συμβάλλει στη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς βία και μίσος.

filathlo 2

 

filathlo 4

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 

  

 vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->