«Ραντεβού» στον Παλαμά Καρδίτσας δίνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, καθώς την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου (στη 1 το μεσημέρι) έχει προγραμματιστεί η πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων, με σκοπό το συντονισμό των δράσεων τους για το επόμενο διάστημα.
Την ίδια στιγμή παραταγμένα σε κομβικά σημεία και εθνικές οδούς βρίσκονται τα τρακτέρ, με τους αγρότες να ενισχύουν και να δυναμώνουν καθημερινά τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε διάφορες περιοχές όλης της χώρας.
Καθημερινές είναι και οι πολύμορφες κινητοποιήσεις, καθώς οι αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα προχωρούν σε συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων, μηχανοκίνητες πορείες, παραστάσεις διαμαρτυρίας, διατρανώνοντας τα αιτήματα επιβίωσης που περιλαμβάνονται στο διεκδικητικό τους πλαίσιο.
Οι αγρότες σε πανελλαδικό επίπεδο προτάσσουν την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, τη μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο και φθηνό ρεύμα την καταβολή 100% αποζημιώσεων για τις ζημιές, κατώτατες εγγυημένες τιμές στα προϊόντα τους. Την ίδια στιγμή διεκδικούν και αιτήματα με τοπικό χαρακτήρα όπως αποζημιώσεις για προϊόντα που έχουν πληγεί, έργα υποδομής, αρδευτικά έργα κ.ά.
Με σύνθημα «όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους», οι αγρότες των Φαρσάλων και της Καρδίτσας, οι οποίοι έχουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους στον Ε-65 διοργανώνουν συλλαλητήριο για την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων.