hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Αιώνας των αλλαγών και των εξελίξεων είναι αυτός που διανύουμε, με την τεχνολογική πρόοδο να κατακτά καθημερινά νέα ύψη χάρι στον ανθρώπινο νου και τις δυνατότητές του.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες, ως καίριο κομμάτι της εξέλιξης πλέον, παρουσιάζονται ως προάγγελος ενός καλύτερου μέλλοντος. Κι όμως, τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν ή εντάθηκαν εξαιτίας τους φαίνονται ολοένα και περισσότερα. Ο ψηφιακός, εικονικός κόσμος με την πληθώρα επιλογών που παρέχει στον άνθρωπο (διασκέδαση, επικοινωνία, αγορές κ.α.) καταφέρνει να τον κρατά προσκολλημένο, πολλές φορές μέχρι το σημείου του εθισμού.

exaetiseis1

Ο Φοιτητικός Σύλλογος «Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού» του ομώνυμου τμήματος της Καρδίτσας, αναλογιζόμενος τους κινδύνους που απειλούν την γενιά μας εξαιτίας του ψηφιακού κόσμου, πραγματοποιεί διάλεξη την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 18:00’ στην Καρδίτσα (αμφιθέατρο κτιρίου Γ’ των εγκαταστάσεων του τμήματος «Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού») με θέμα τις ψηφιακές εξαρτήσεις. Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος και απόλυτα καταρτισμένος επί του θέματος Δρ. Κωνσταντίνος Ε. Σιώμος, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων αλλά και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο. Η ομιλία του θα εστιαστεί σε ζητήματα όπως η καθημερινή αλληλεπίδρασή μας με τις νέες τεχνολογίες αλλά και οι βέλτιστες μέθοδοι αντιμετώπισης των παρενεργειών που προκύπτουν από αυτήν.

Με το πέρας της ομιλίας θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση με τον ομιλητή.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Με εκτίμηση, ο Φοιτητικός Σύλλογος «Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού»

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->