ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

«Εργαστήριο Διαμόρφωσης Προτάσεων Πολιτικής» με αντικείμενο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της καινοτομίας στην περιοχή μας στην μετά Daniel εποχή, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 7/4/24 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πλαίσιο του προγράμματος «RuralInnovation» που υλοποιεί η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε σε συνεργασία με το ImpactHubAthens.

Στο ενδιαφέρον εργαστήριο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αργιθέας, εκπρόσωποι των Δήμων Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Φαρσάλων, του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, του Επιμελητηρίου, της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας, ΚοινΣΕπ, ΑΜΚΕ καθώς και επιχειρηματίες.

athrnshub 2

Οργανώθηκαν 4 στρογγυλά τραπέζια στα οποία αναλύθηκαν προκλήσεις, ευκαιρίες και διατυπώθηκαν προτάσεις δράσεων στις θεματικές α) Χρηματοδότηση β) Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες γ) Δομές και τοπικοί θεσμοί δ) Δικτύωση και Εξωστρέφεια.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει επεξεργασία των συμπερασμάτων και διαμόρφωση συγκεκριμένων προτάσεων πολιτικής προς αξιοποίηση από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Σακελλαρίου Ευάγγελος Γενικός Διευθυντής

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->