Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η επισκευή της Υδρευτικής Γεώτρησης του Παλαμά στην Μεταμόρφωση.
Το αντλούμενο νερό χλωριώνεται κανονικά.
Προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη του Δικτύου Σμοκόβου από σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 μ.μ. θα τροφοδοτήσουμε το δίκτυο Ύδρευσης Παλαμά – Καλυβακίων – Μεταμόρφωσης και στη συνέχεια Κοσκινά και Ψαθοχώρα με νερό απ την Υδρευτική Γεώτρηση Μεταμόρφωσης.
Παρακαλούμε το νερό να χρησιμοποιείτε μόνο για καζανάκια τουαλέτας έως ότου έχουμε τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις σε δείγματα που θα σταλούν στο συνεργαζόμενο εργαστήριο την Δευτέρα 02/10/2023.
Μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή των δικτύων θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ
ΚΟΥΤΡΑ – ΜΠΟΥΣΔΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ