ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Αναχωρεί η Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη αποτελούμενη από 15 άτομα Χορωδούς
εκ των οποίων τέσσερις (4) είναι τυφλοί , για να λάβει μέρος σε σειρά συναυλιών, που θα πραγματοποιηθούν στην καρδιά της Ευρώπης, στο Στρασβούργο ,στην τ. Προτεσταντική Εκκλησία San Pierre le Vieux (Nootoos 6 , Place St Pierre le Vieux, Strasbourg).

Μια σημαντική παρουσία της Καρδίτσας και της Ελλάδας , πρεσβεύοντας την σπουδαία χορωδιακή – μουσική παράδοση της περιοχής μας, πού την έχει καθιερώσει ως ένα κέντρο της Χορωδιακής Πρακτικής.
Για δεύτερη φορά η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας, θα εμφανιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Στρασβούργο σε δύο συναυλίες. (εμφανίστηκε και στα Τίρανα για δύο συναυλίες την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 για την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής ) .
H Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, που έχει έδρα την Καρδίτσα συμπεριλαμβάνει χορωδούς με και χωρίς αναπηρία όρασης.
Συμμετέχουν παλαιοί και νέοι Καρδιτσιώτες Χορωδοί , ενώ συμμετέχουν και άτομα με προβλήματα στην όρασή τους.
Στη Χορωδία μπορούν πάντα να συμμετάσχουν χορωδοί από την Καρδίτσα με και χωρίς προβλήματα όρασης ,
από τη Θεσσαλία και από όλη την Ελλάδα.
Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στο Νίκο Ευθυμιάδη, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας , καλ/ικό Διευθυντή του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης , τ. Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων και Πρόεδρο του Συλλόγου οι
«Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων».
Η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης θα ερμηνεύσει στο Στρασβούργο ένα πρόγραμμα Ελληνικής και ξένης μουσικής , θρησκευτικής και κοσμικής, μονοφωνικής και πολυφωνικής.
Στη συναυλία έχουν προσκληθεί να παρευρίσκονται οι διπλωματικές αρχές της Ελλάδος , οι Ευρωβουλευτές , καθώς και η Ελληνική Κοινότητα.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->