hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου διοργανώθηκε στα γήπεδα τένις του Παλέρμο το 2ο τουρνουά τένις παιδιώναπό τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης “Ο Φαέθων”.


Στο τουρνουά συμμετείχαν 18 παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών, τα οποία χωρίστηκαν σε ομάδες των 4 ή 5, ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία και έπαιξαν όλα μεταξύ τους. Οι αγώνες κρίθηκαν στο 1 set των 3 ή 4games ανάλογα με των αριθμό των παιδιών που είχε κάθε γήπεδο.
Οι αγώνες είχαν ως στόχο τη γνωριμία των παιδιών με το αγωνιστικό τένις, αλλά και την απόκτηση μεγαλύτερης εμπειρίας για τα μεγαλύτερα παιδιά που έχουν πάρει ήδη μέρος σε αγώνες.
Ο προπονητής Βασίλης Παπαχρήστος, που είχε την γενική εποπτεία της διοργάνωσης, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή των αγώνων, τον Σωτήρη Παπαχρήστο, τον Γιάννη Πρέπα και τον Γιώργο Παπαχρήστο, και έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες τόσο για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, όσο και για την ωραία συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τέλος, συνεχάρη τους γονείς για τη στήριξη των παιδιών.
Όλα τα παιδιά έλαβαν μετάλλιο και αναμνηστικό μπλουζάκι.
Το Δ.Σ. του ομίλου διαβεβαιώνει ότι και φέτοςο όμιλος θα συμμετέχει σε ακόμα περισσότερες αθλητικές δράσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!
Τένις για όλους!
Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης “Ο Φαέθων”

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->