hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ένα πρωτάθλημα γεμάτο συγκινήσεις και υψηλό ανταγωνισμό, όπως το εφετινό της Α1 ΕΣΚΑΘ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η αντρική ομάδα του Απόλλωνα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, εκπροσωπώντας την πόλη και συνεχίζοντας μια προσπάθεια που διατηρεί ζωντανή τη φλόγα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της περιοχής.

Το αντρικό τμήμα του Συλλόγου παραμένει φέτος ενεργό, δημιουργώντας χώρο για αθλητές που, εκτός της αγάπης τους για το άθλημα, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους και συναντούν θεμέλια εξέλιξης του ταλέντου τους. Χωρίς ιδιοτέλεια, με αγνότητα και κυρίως με τη διάθεση να διαφυλαχθεί η ύπαρξη μιας ομάδας στην πόλη, η οποία δίνει την ευκαιρία σε αθλητές χωρίς κριτήρια να αγωνιστούν και να αποτελέσουν κομμάτι της. Σε αυτή την πορεία, ο καλύτερος «συμπαίκτης» της ομάδας είναι δίχως αμφιβολία, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας και σε αυτή την προσπάθεια, τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους του Απόλλωνα.

Για κάθε φίλαθλο, μια κάρτα μέλους σημαίνει στήριξη προς την ομάδα ώστε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε ομάδες με μεγάλη παράδοση και δυναμική στο Θεσσαλικό μπάσκετ, ενώ παράλληλα, αναδεικνύει την έννοια της συλλογικότητας.

Η κάρτα μέλους ενισχύει την ομάδα και αποτυπώνει έμπρακτα την πρόθεση να στηριχθεί ένα πλάνο, το οποίο αποτελεί ζωντανό κύτταρο του Καρδιτσιώτικου αθλητισμού. Ταυτόχρονα, οι κάρτες είναι αριθμημένες, με προοπτική να δώσουν συμβολικά προνόμια στους κατόχους τους.

Για πληροφορίες και για να προμηθευτείτε τις κάρτες μέλους, μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα Καρδίτσας στο Instagram (www.instagram.com/apollonkarditsas/) .

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->