ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά, η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου καθώς επιβλήθηκε της ομάδας Νίκαια 2012 με σκορ 74-62.


Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι παίκτες του Μουζακίου έκαναν το χρέος τους κερδίζοντας ακόμα ένα παιχνίδι που φέρνει, με τη λήξη του πρωταθλήματος, την ομάδα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν δυναμικά με τον Χρηστάκο να ευστοχεί σε 2 τρίποντα και τον Μπίζιο να κυριαρχεί κάτω από τα δύο καλάθια σκοράροντας 6 πόντους δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα τους να χτίσει μια διαφορά 15 πόντων με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (22-07).
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους παίκτες του Στέφανου Μπελάγια να διατηρούν πάντα μια διαφορά ασφαλείας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Νίκαιας που δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον αγώνα και ήταν άκρως ανταγωνιστικοί.
Για την ομάδα του Μουζακίου επιθετικά διακρίθηκαν ο Μπίζιος με 14 πόντους, ο Κακκαβάς με 13 και οι Ελευθερίου και Σαββόγλου με 10 πόντους.
Για την ομάδα της Νίκαιας οι παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Παπαδόπουλος και ο Νίτσας με 15 πόντους και ο Κωστόπουλος με 14 πόντους και 1 τρίποντο.
Η επόμενη μέρα βρίσκει τη διοίκηση του Γ.Σ. Μουζακίου να κάνει το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πάλι δυνατή και ανταγωνιστική.
Δεκάλεπτα: 22-07, 40-28, 52-43, 74-62
Γ.Σ.Πασιαλής Μουζακίου (Μπελάγιας): Ελευθερίου 10, Κακκαβάς 13, Αμβροσίου 7(1), Χρηστάκος 6(2), Μπίζιος 14, Σαββόγλου 10, Σκούρας 4, Λαμπρινάκος, Σταμούλης, Λάππας, Σπανός Β. 7(1), Τσιτσώνης Κ. 3(1).
Νίκαια 2012 (Λώλης): Γιαννακούλης, Κωστόπουλος 14(1), Μανωλόπουλος Λ. 4(1), Νίτσας 15, Παπαδόπουλος 15, Αποστόλου, Μίχας, Μανωλόπουλος Α. 5(1), Νεγκρίλα 9(1).

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->