Το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των Δημήτρη Κουρέτα , Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου: «ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ & ΑΠΟΦΥΓΗ ΝΟΣΩΝ»!

Το συγγραφικό έργο του Δημήτρη Σουλτάτη παρουσιάζουν την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων με τη Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του και ο Σύλλογος Ψυχαγωγίας και Αλληλεγγύης " Ο Άγιος Βησσάριος".

Tο προσεχές Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 και ώρα 11.30' π.μ. στην Παλαιά Βουλή στην Αθήνα {Πλατεία Κολοκοτρώνη-οδ. Σταδίου 13}, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Καρδιτσιώτη ιστοριοδίφη-συγγραφέα Θωμά Θεολόγη (καταγόταν από το Νεοχώρι της Λίμνης Πλαστήρα) με τίτλο "Τ' ΆΓΡΑΦΑ ανεξίτηλα ΓΡΑΜΜΕΝΑ" των εκδόσεων "ΡΗΣΟΣ".

Η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου «Σοφά...δες» και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θοδωρή Παπαθεοδώρου "Συναξάρια της Μικρής Πατρίδας", στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σοφάδων (Αγ. Γεωργίου & Πλαστήρα, Σοφάδες Καρδίτσας).

Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και το κέντρο χορού και λαογραφίας Εν Xορώ Καρδίτσας έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση της συγγραφέως Πασχαλίας Τραυλού με αφορμή το νέο της βιβλίο  Άγγελοι από Στάχτη και την ολοκλήρωση της τριλογίας της Η Ελεγεία της Στάχτης.

Τι είναι ευτυχία; Πρέπει να ξε-μάθουμε για να μάθουμε; Πώς επηρεαζόμαστε από την ανάληψη ευθύνης των πράξεών μας; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που σχολιάστηκαν στη συνάντηση Σχολής γονέων με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Ελένης Κρικέλη "Η βολέψη του λιονταριού" την περασμένη Κυριακή στο Καρποχώρι.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά, την Κυριακή 31 Μαρτίου, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή – συγγραφέα κ. Χαρίλαου Ντούλα , « ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»,

Μια ωραία εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της εκπαιδευτικού κ. Φανής Τσιάκου με τίτλο “το στέκι της αλεπούς” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου, παρουσία εκπαιδευτικών γονέων και παιδιών.

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, καθώς και τη δημιουργία Βιβλιοθήκης στο χώρο του Σχολείου γιόρτασαν οι μαθητές /τριες των Γ1, Γ2 τάξεων και του Τμήματος Ένταξης, του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

vasilakos ekloges

gaitanidis karta3

 kafes2

 papadakos petros mesa

 giovani teliki

 

nousios mesa

 karla teliko

froxilias katheto