Σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο kafe-pub Μύλος (Δημοκρατίας 1-Καρδίτσα) στις 19.00 παρουσιάζεταιτο βιβλίο του Παναγιώτη Πλαγερά "Ορειβατώντας σε υψόμετρο".

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) συνεχίζοντας το έργο του ως θεματοφύλακας της τοπικής παράδοσης παρουσιάζει το 4ο κατά σειρά βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «Ανθολόγιο Δημοτικών Τραγουδιών από το Προάστιο Καρδίτσας» των Απόστολου Κ. Λέμπα και Μάρθας Κ. Κοντού.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης  της Καρδίτσας (Δημαρχείο 2ος όροφος),  εγκαινιάζεται η Λέσχη Ανάγνωσης  με το βιβλίο του μήνα "Περί της εαυτού ψυχής" του Ισίδωρου Ζουργού.

 Το νέο βιβλίο του Ψυχοθεραπευτή και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ΓιώργουΓιαννούση με τίτλο: ”Βιωματικός οδηγός Ψυχοθεραπείας - Η εξελικτική συστημικήπροσέγγιση”, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στοΠαυσίλυπο.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κιέριον, στην αίθουσα του 5ου ορόφου, θα παρουσιαστεί το ιστορικό μυθιστόρημα «Ιαχές και Ψίθυροι» του Φιλολόγου - Συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή.

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Κομμένες γλώσσες" του συγγραφέα Παναγιώτη Κολέλη στην αίθουσα του ημιώροφου του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.

Ο Σύλλογος των απανταχού Καρδιτσιωτών προσκαλεί τους Καρδιτσιώτες και τους Θεσσαλούς την προσεχή Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.45’, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών (οδ. Αμερικής 17, ΑΘΗΝΑ (Κολωνάκι) – 4ος όροφος)στην εκδήλωση που οργανώνει παρουσίασης του βιβλίου «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ο παρεξηγημένος Ήρωας», του φιλόλογου-συγγραφέα Γιάννη Κωσταρά, από τον εκδοτικό οίκο Θεοδόση Αγγ. Παπαδημητροπούλου.

Το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ειδικής αγωγής στην παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού βιβλίου της Τζένης Μωραΐτη και της Αγγελικής Μαγκλάρα ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ Δραστηριότητες για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων (για παιδιά 3-6 ετών) την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 στο ξενοδοχείο KIERION (Μπλατσούκα 22 Καρδίτσα)

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Κιέριον θα παρουσιαστεί η ποιητική συλλογή του ιατρού/ποιητή Δημήτρη Κουντουρά, με τίτλο "Προσωπική επιστολή".

Ο συμπολίτης μας γιατρός και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου της Λαϊκής Βιβλιοθήκης «Η ΑΘΗΝΑ»  Αλέκος Καντερές, εκτιμώντας την αναγκαιότητα εμπλουτισμού με βιβλιακό υλικό νέων εκδόσεων, έκανε για ακόμα μια φορά μια αξιέπαινη προσφορά βιβλίων αξίας αρκετών εκατοντάδων ευρώ.

Οι Εκδόσεις Οδός Πανός, η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων και το Θέατρο Όψεις, οργανώνουν παρουσίαση των δύο έργων του ποιητή - συγγραφέα Δημήτρη Αγγελή, Αντιστρατήγου (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->