Η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Α. Αντωνίου Εγκυκλοπαιδικό Βιογραφικό Λεξικό Νεότερης Θεσσαλικής Ιστορίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων.

Οι Εκδόσεις IANOS και το Βιβλιοπωλείο «Βασιλάκος» παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Α. Τριανταφυλλάκη με τίτλο «Μικρές Περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου»,Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο ΚΙΕRION, Mπλατσούκα 22, Καρδίτσα

Το βιβλίο-λεύκωμα «Η Καραγκούνικη φορεσιά» του Αγροτικού Πληθυσμού της Δυτικής Θεσσαλίας θα προλογίσει ο Αντιπεριφεριάχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, σε εκδήλωση-παρουσίαση που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα.

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Λευκώματος «Η Καραγκούνικη Φορεσιά» της κ. Θεολόγη Μαίρης στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, με εξαιρετική επιτυχία .

Η τοπική διοίκηση ΙΡΑ, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας παρουσιάζουν την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου και ώρα 18:00’ στο Παυσίλυπο, το παραμύθι «Τι φοβάται η Τυτώ;», της Δέσποινας Γκουτζολίκα.

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας παρουσίασαν στο Παυσίλυπο το παραμύθι «Τι φοβάται η Τυτώ;», της Δέσποινας Γκουτζολίκα.

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του ερευνητή εκπαιδευτικού κ. Ξενοφώντα Κουτή και δωρεά του ίδιου προς τη Μονή της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθηρού

Το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη «Δώσε Λύση στο Μελίσσι» Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 6:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο KIERION, Μπλατσούκα 22 &Τζέλλα

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος, από τις 20 Νοεμβρίου του 1989, όταν υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που αποτελεί το πλέον αποδεκτό κείμενο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 

 kafes2

 night monimo