Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου (ημέρα που το 1946 ιδρύθηκε η UNICEF ), οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, επισκέφτηκαν το σχολείο των τσιγγανόπαιδων.

Ο Σύλλογος Κουμπουριανιτών Αθήνας/Αττικής σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου των Γεώργιου Δήμου, Τριανταφυλλιάς Θανασιά, Παναγιώτη Νταβαρίνου "Κουμπουριανά Αργιθέας Καρδίτσας. Ιστορία και Λαογραφία".

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παραμυθοαφήγηση βασισμένη στο νέο Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη

Το βιβλιοπωλείο Ζάχος και οι Εκδόσεις Γράφημα παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μαρίας Καλύβα με τίτλο «Το μεγαλείο της ψυχής», την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στις 19:00, στο βιβλιοπωλείο Ζάχος (Στρ. Νικολάου Πλαστήρα 8).

Με το βιβλίο " Πιστοποιητικό Ζωής" της ΜάρηςΤσαμακίδου- Παπαποστόλου ξεκίνησε η φετινή δραστηριότητα της Λέσχης Ανάγνωσηςκαι Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων με συντονίστρια τη Φιλόλογο Χριστίνα Λιούτα και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας το Φιλόλογο καιΣυγγραφέα Βαγγέλη Ντελή.

Η έρευνα καλύπτει χρονικά την περίοδο από την ολοκλήρωση της κατάκτησης της Θεσσαλίας από τους Οθωµανούς, στις αρχές του δέκατου πέµπτου αιώνα, έως τις μέρες µας

Η Δανειστική Φροντιστηριακή Βιβλιοθήκη άρχισε την λειτουργία της με την έναρξη του διδακτικού έτους 2018-2019.

Tην Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 19:00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΆΡΝΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Παύλου Καρακιόλη «Φίλιππος Β΄, ο μέγιστος ηγεμών των Ελλήνων»που διοργάνωσε η Ένωση Επιστημόνων Ν. Καρδίτσας, σε συνεργασία με τηνΈνωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 giovani teliki

  karla teliko