Η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου <Σοφά...δες!>, το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στη συνάντηση της Λέσχης με τον Πάνο Δημάκη την Κυριακή 14/5 στις 19.30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σοφάδων.

Παρουσία πολλών κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κρανιάς του Δήμου Μουζακίου, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 17/4/2023, στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, το Βιβλίο-Λεύκωμα της  γνωστής εκπαιδευτικού – ερευνήτριας της τοπικής ιστορίας και παράδοσης κ. Βασιλικής Κοζιού -Κολοφωτιά με τίτλο: «Η Κρανιά και οι οικισμοί της. Ιστορία-Λαογραφία-Πολιτισμός».

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) συνεχίζοντας το έργο του ως θεματοφύλακας της τοπικής παράδοσης παρουσιάζει το 4ο κατά σειρά βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «Ανθολόγιο Δημοτικών Τραγουδιών από το Προάστιο Καρδίτσας» των Απόστολου Κ. Λέμπα και Μάρθας Κ. Κοντού.

Ένα νέο Βιβλίο-Λεύκωμα παραδίδει η Βασιλική Κοζιού-Κολοφωτιά με τίτλο «Η Κρανιά και οι οικισμοί της. Ιστορία-Λαογραφία-Πολιτισμός»

 Το νέο βιβλίο του Ψυχοθεραπευτή και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ΓιώργουΓιαννούση με τίτλο: ”Βιωματικός οδηγός Ψυχοθεραπείας - Η εξελικτική συστημικήπροσέγγιση”, θα παρουσιαστεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στοΠαυσίλυπο.

2 Απριλίου –Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Κομμένες γλώσσες" του συγγραφέα Παναγιώτη Κολέλη στην αίθουσα του ημιώροφου του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.

Τη βιβλιοθήκη «Αγγελικής Βαρελά» επισκέφτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου την Κυριακή 2 Απριλίου.

Το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ειδικής αγωγής στην παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού βιβλίου της Τζένης Μωραΐτη και της Αγγελικής Μαγκλάρα ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ Δραστηριότητες για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων (για παιδιά 3-6 ετών) την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 στο ξενοδοχείο KIERION (Μπλατσούκα 22 Καρδίτσα)

Σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο kafe-pub Μύλος (Δημοκρατίας 1-Καρδίτσα) στις 19.00 παρουσιάζεταιτο βιβλίο του Παναγιώτη Πλαγερά "Ορειβατώντας σε υψόμετρο".

Ο συμπολίτης μας γιατρός και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου της Λαϊκής Βιβλιοθήκης «Η ΑΘΗΝΑ»  Αλέκος Καντερές, εκτιμώντας την αναγκαιότητα εμπλουτισμού με βιβλιακό υλικό νέων εκδόσεων, έκανε για ακόμα μια φορά μια αξιέπαινη προσφορά βιβλίων αξίας αρκετών εκατοντάδων ευρώ.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->