Ένα νέο βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο «Καταγραφή και ανάδειξη της αγροτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Καρδίτσας» ήρθε να προστεθεί στη βιβλιογραφία, που αφορά στην ταυτότητα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, αλλά και Καρδιτσιώτες, βλέποντας την προσπάθεια δημιουργίας δανειστικών βιβλιοθηκών στα στέκια νεολαίας των Τοπικών Κοινοτήτων, προχώρησαν σε δωρεές βιβλίων ως εξής:

Η παρουσίαση του βιβλίου διοργανώνεται από τους Φίλους του Μουσείου Πόλης Καρδίτσας  το Σάββατο 12 Ιουνίου και εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «εκ Καρδίτσης»

Με μια ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε η επαναλειτουργία των παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

''Ο κόσμος άλλαξε... Δεν είναι πλέον ο ίδιος. Το μέλλον έγινε παρελθόν και σκοτεινιάζει μέρα με τη μέρα. Η γνώση έγινε άγνοια και φαντάζει πλέον μύθος''.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Αντάρτες στ' Αγραφα» του Τάκη Ψημμένου, που «έφυγε» πέρσι από τη ζωή, στο χωριό Μεσενικόλα .

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Θράκα, η τρίτη ποιητική συλλογή του καρδιτσιώτη ποιητή και μουσικού Χρήστου Διαμαντή, με τίτλο "Κρυφές Σπουδές".

της Δρ. Φένιας Λέκκα, επιστ. υπεύθυνης Μουσείου Πόλης Δήμου Καρδίτσας

ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΟΥΣΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 05/04/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση με αξιοσημείωτη συμμετοχή από το κοινό της πόλης, παρουσιάστηκε το Σάββατο, 12 Ιουνίου, η δεύτερη ποιητική Συλλογή του Καρδιτσιώτη βραβευμένου ποιητή Χρήστου Κολτσίδα.

Οι Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, λόγω του lockdown για την πανδημία του Κορωνοϊού θα γιορτάσουν μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο την ημέρα αυτή

Περισσότερα Άρθρα...

synetairistiki baner3

cactus1

 emvolio 1

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->