Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου

Τα σχολεία φτάνουν στο τέλος τους και ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι περιμένει τα παιδιά σε επτά Δημόσιες, Δημοτικές, Παιδικές και μη βιβλιοθήκες.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός Αθλητισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου ο Καραϊσκάκης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου του ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΡΑΚΙΟΛΗ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄, Ο Μέγιστος ηγεμών των Ελλήνων».

Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Σπύρου Πετρουλάκη «Σασμός», τo Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου KIERION (Μπλατσούκα 22, Καρδίτσα, τηλ.: 24410 71923).

Στο αγαπημένο μακρινό μας παρελθόν, τότε που ήμασταν μικροί, υπήρχε ένα μπλε ορθογώνιο τετράδιο που έγραφε πάνω με προσεγμένα γράμματα: «Ορθογραφία».

Το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των Δημήτρη Κουρέτα , Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου: «ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΝΗΣΤΕΙΑ & ΑΠΟΦΥΓΗ ΝΟΣΩΝ»!

Το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ και οι εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κιέριον» σε συζήτηση – εκδήλωση με θέμα «Εθνική Ασφάλεια – Η Ελλάδα και οι γείτονες μας» με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του πρέσβη ε.τ. Αλέξανδρου Π. Μαλλιά

Το συγγραφικό έργο του Δημήτρη Σουλτάτη παρουσιάζουν την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων με τη Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του και ο Σύλλογος Ψυχαγωγίας και Αλληλεγγύης " Ο Άγιος Βησσάριος".

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γρηγόρης Δημακόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος φαντασίας με τίτλο "Η εποχή των θρύλων: Κόκκινη Αυγή" .

Περισσότερα Άρθρα...

  karla teliko

giovani teliki

kafes2