hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε η κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου, Περιφερειακή Επόπτρια Ποιότητας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, με σκοπό την διερεύνηση συνθηκών συνεργασίας και προώθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στη Λίμνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, παρόντος του κ. Θ. Στεργιόπουλου, εντεταλμένου συμβούλου για τα θέματα Εκπαίδευσης, διεθνών σχέσεων, προγραμμάτων Erasmus, κ.α. Ο δήμαρχος έθεσε υπόψη της κ. Παπαδημητρίου τις υπάρχουσες δομές οι οποίες προσφέρονται για άμεση χρήση από τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, όπως ο Βοτανικός Κήπος και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Νεοχώρι, τα Σχολεία Δάσους Κερασιάς και Μεσενικόλα και τα Μουσεία, Πλαστήρα (Μορφοβούνι) – Οίνου και Αμπέλου (Μεσενικόλα).

Επίσης ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη νέα δομή, η οποία έχει ως θέμα την σχέση Φύσης και Τέχνης, όπως παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, καθώς και στα Μουσεία Φυλακτής και Μεσενικόλα μέσα από την επανάχρηση των σχολικών κτιρίων.

Ο κ. Στεργιόπουλος ενημέρωσε την κ. Παπαδημητρίου για την εξωστρέφεια των κατασκηνώσεων στη Νεράϊδα, την φιλοξενία παιδιών από Κύπρο και άλλες χώρες, την φιλοξενία φοιτητών για πρακτική άσκηση, καθώς και την φιλοξενία ομάδων ενδιαφερόντων. Επίσης ανέφερε ότι οι κατασκηνώσεις αναβαθμίζονται κτιριακά και από τη νέα χρονιά διευρύνεται η χρονική περίοδος λειτουργίας.

Η κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι η υπηρεσία της είναι αρμόδια για τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία και ενδιαφέρεται για προώθηση δράσεων και την ποιοτική αναβάθμιση υπηρεσιών εκπαίδευσης στους μαθητές. Δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από τις διευρυμένες δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα και πρότεινε την φιλοξενία στις κατασκηνώσεις προγράμματος Erasmus για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς και την ένταξη της Λίμνης Πλαστήρα σε εκπαιδευτικό δίκτυο με σημεία αναφοράς την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον.

Ακολούθως η κ. Παπαδημητρίου επισκέφθηκε τους χώρους για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων μαζί με τον δήμαρχο, ενώ συνάντησαν 2 τάξεις από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, το οποίο συμπτωματικάβρίσκονταν στο Σχολείο Δάσους Κερασιάς.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->