hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Συγκινητική πραγματικά ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου μας στην 64η! αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.


Ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους οι εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου (παλαιοί και νέοι), ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, αποδεικνύοντας  με το μαζικό παρών τους την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπο. Και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω αγροτικών εργασιών!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σ.Ε.Α.Π. και για τον Παλαμά ο αριθμός των εκατόν τριάντα (130!) συνολικά μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν ΜΟΝΟ σε αυτή την αιμοδοσία!

Ο κόσμος του Παλαμά ανταποκρίνεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ στο κάλεσμα του Συλλόγου δίνοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για να σωθούν συμπολίτες μας όταν καταστεί ανάγκη.

Το άκρως ευχάριστο είναι ότι σε κάθε αιμοδοσία έρχονται νέοι ηλικιακά εθελοντές από τον Παλαμά και από τα γύρω χωριά δείχνοντας ότι η αλληλεγγύη και το αίσθημα προσφοράς υπάρχουν στους νέους, αρκεί κάποιος να τους το ξυπνά!

aim palamas 1

aim palamas 2

aim palamas 3

aim palamas 4
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην 64η αιμοδοσία.

Φυσικά ευχαριστούμε για τη συνεργασία του το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας που κάθε φορά υπερβάλλουν εαυτό!.

Μην ξεχνάμε: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.

Από το Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α. Παλαμά

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->