ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Οδικού  Δικτύου ΠΕ Καρδίτσας», υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δ. Κουρέτα  και τον ανάδοχο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. K. Τέλιου, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν τη δημοπράτηση και την ανάθεση του έργου από την Περιφερειακή Επιτροπή.

Αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη χρονική περίοδο 2022 - 2025. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο έργο αφορά στη συντήρηση του οδικού δικτύου, οι εργασίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης κατόπιν σχετικής εντολής της Υπηρεσίας.

Για την αποκατάσταση των προαναφερόμενων βλαβών προβλέπονται εργασίες όπως Κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας και Διαγράμμιση Οδοστρώματος οι οποίες δεν θα μεταβάλλουν τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά των οδών.

Ο προϋπολογισμός του έργου, ανέρχεται στα 850.000,00 € (με ΦΠΑ) και ως ημερομηνία περαίωσης ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->