ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι το Οινοποιείο Καραμήτρου θα είναι χορηγός της ομάδας μας για την περίοδο 2023-24.


Η σχέση εμπιστοσύνης των δύο πλευρών αντέχει στο χρόνο, ενδυναμώνεται κι έτσι η συνεργασία με το φημισμένο οινοποιείο αναβαθμίζεται για το αποδοτικότερο αποτέλεσμα.
Με έδρα το Μεσενικόλα Καρδίτσας το WineryMonsieurNicolasby G. Κaramitros συνδυάζει την παράδοση με την τεχνολογία και παράγει οίνους υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν για τη γεύση και το design τους.
Από την καρδιά της Ελλάδας και τα ευλογημένα εδάφη της Λίμνης Πλαστήρα, το WineryMonsieurNicolas επενδύει διαρκώς στην εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, τιμώντας μοναδικά τον τόπο προέλευσής του.
Το έτος 2000, το οινοποιείο (δυναμικής 400.000 φιαλών ετησίως) ξεκινά με την εμφιάλωση του ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ ΟΠΑΠ. Είναι μια ημερομηνία σταθμός για την οικογένεια Καραμήτρου. Έκτοτε, η συνεχής παρουσία σε Εκθέσεις και Γευσιγνωσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο εκσυγχρονισμός και ο εμπλουτισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού του οινοποιείου και οι βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς Οίνου, έχουν κάνει τα κρασιά «WineryMonsieurNicolasby G. Karamitros» γνωστά σε όλο τον κόσμο.
Από το «WineryMonsieurNicolasby G. Karamitros» σήμερα παράγονται περί 300.000 φιάλες το χρόνο. Δέκα επτά ετικέτες από τις ποικιλίες Μαύρο Μεσενικόλα, Λημνιώνα, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο Αμβούργου, Ασσύρτικο, Ροδίτη, Μπατίκι, Chardonnay, Syrah, GabernetSauvignon, Carignan περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας των φίλων των κρασιών του οινοποιείου.
Τα κρασιά «WineryMonsieurNicolasby G. Karamitros» μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες Κάβες, winebar, εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα, την Σιγκαπούρη, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστρία, την Κύπρο και τη Νορβηγία και σίγουρα θα εκτιμήσετε την ξεχωριστή τεχνογνωσία κι εξειδίκευση της εταιρίας στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοτεχνία.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->