ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

Σύμφωνα με τους χάρτες  πρόγνωσης καιρού η ευρύτερη περιοχή της καρδίτσας θα δεχτεί το μεγαλύτερο ύψος βροχής τα ξημερώματα της Τετάρτης 06/09

Με σφοδρές βροχοπτώσεις και τεράστιους όγκους νερού που μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια, «σαρώνει» τη χώρα η κακοκαιρία Daniel. Μαγνησία, Σκιάθος και Λάρισα είναι οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο μέχρι στιγμής, με τα προβλήματα στις περιοχές εκεί να είναι σοβαρά.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τόσο στην πόλη του Βόλου, όσο και στα ορεινά του νομού λόγω επικινδυνότητας των φαινομένων.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας επιβλήθηκε και στη Σκιάθο, η οποία επίσης πλήττεται έντονα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και ο δήμαρχος ζητά να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ποιες περιοχές «χτυπά» η κακοκαιρία Daniel τις επόμενες ώρες – Νέα σύσκεψη
Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη, στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα ενώ θα σταλούν κι άλλα προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112.

Ειδικότερα για την περιοχή της Καρδίτσας προβλέπεται η βροχόπτωση να ενταθεί τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης 06/09 και από την Πέμπτη να σημειωθεί σταδιακή υποχώρηση.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->