ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ημέρα ανοιχτής επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του Πιλοτικού Θερμοκηπιακού Πάρκου του Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο και προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το θερμοκηπιακό πάρκο την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Βρείτε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής εδώ
Διεύθυνση: Παλαιά Εθνική Οδός Βόλου – Λάρισας
Οδηγίες (Χάρτες Google): https://g.page/Agroktima-UTH_Farm?share

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων του Εργαστηρίου στο πλαίσιο των ερευνητικών έργων PestNu (H2020), Econutri (H2020), Regace (H2020), και ORION (Solar-Era.Net), που υλοποιούνται στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο, όπου έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια σύγχρονες, υψηλής τεχνολογικής στάθμης θερμοκηπιακές μονάδες.
Επιπλέον, στόχος της εκδήλωσης είναι η δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων και των ενδιαφερόμενων φορέων, τόσο για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας όσο και για τη συζήτηση αναγκών περαιτέρω έρευνας.

https://pestnu.eu/
https://econutri-project.eu/

https://regaceproject.com/
https://www.eranet-orion.com/

Με τιμή,
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος των Έργων για το ΠΘ:
Νικόλαος Κατσούλας, Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->