ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Στο 6ο κύπελλο Παναθηναϊκού προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) που πραγματοποιήθηκε στις καλύτερες κολυμβητικές εγκαταστάσεις της χώρας, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 10-11/12/22.


42 συνολικά σύλλογοι και περίπου 900!!! αθλητές έλαβαν μέρος σε μία γιορτή της κολύμβησης που το παρόν έδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Αυγενάκης. Ο Νηρέας Καρδίτσας εκπροσωπήθηκε από 22 κολυμβητές-τριες, κάνοντας «μεγάλες» κούρσες με επιβλητικά ατομικά ρεκόρ. Ο τελικός απολογισμός ήταν 18 μετάλλια (6 χρυσά, 6 αργυρά και 6 χάλκινα), ένα ρεκόρ αγώνων και την πιο κεφάτη και βροντερή κερκίδα που δημιούργησαν οι γονείς των παιδιών. Στην ουσία ο σύλλογος ανταγωνίστηκε με τα περισσότερα σωματεία των Αθηνών, ενώ έλαβαν μέρος και σωματεία από όλη την Ελλάδα. Την τέταρτη θέση!!! κατέκτησε ο Νηρέας Καρδίτσας από πλευράς μεταλλίων, ενώ ήταν και ο πρώτος επαρχιακός σύλλογος. Μία επιτυχία που έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες όλων των παιδιών και των προπονητών και να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή πορεία του τμήματος, καθώς και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Εξαντλητικό το πρόγραμμα των αγώνων για αθλητές και προπονητές λόγω της μεγάλης συμμετοχής συλλόγων και παιδιών αλλά τα αποτελέσματα αντάμειψαν τον κόπο τους. Οι πρώτες θέσεις στην τριάδα, τα μετάλλια, τα πολλά ατομικά ρεκόρ και τα «γεμάτα» χαμόγελα των παιδιών διαδέχονταν το ένα το άλλο. Κερασάκι, το ρεκόρ αγώνων που έκανε ο αθλητής του συλλόγου Αντωνίου Χρήστος στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία αγόρια 11 ετών.
Οι προπονητές του τμήματος κος Σαμαράς Δημήτρης και κα Κουτσώνη Νατάσα έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών-τριών τους, αφού τα παιδιά δεν πήραν μέρος στα «δικά τους» αγωνίσματα, αλλά σε αγωνίσματα που δεν είχαν ξαναδοκιμάσει. Πέρα όμως από την κολυμβητική τους παρουσία, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και από το ήθος των παιδιών και το «ευ αγωνίζεσθε» που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Μεγάλη τιμή αποτέλεσε και το γεγονός ότι τις απονομές τις έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Αυγενάκης. Ο πίνακας των μεταλλίων (η πρώτη δεκάδα με τα περισσότερα μετάλλια):

metalia nireas1metalia nireas1

metalia nireas4

metalia nireas4

metalia nireas4

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->