ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Πρόσφατα , εκλέχτηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή  της ΕΠΣ Καρδίτσας,  Εκλέχτηκε, τρόπον τινα,  η <<κυβέρνηση>> του τοπικού ποδοσφαίρου. Παλαιοί αλλά και νέοι παράγοντες συνθέτουν τη νέα  Ε.Ε. Δεν θα κρίνω εγώ τη σύνθεση της νέας διοίκησης, αυτή είναι έργο του προέδρου της.

          Ο πρόεδρος είναι πανίσχυρος και είναι αποδεκτός με ποσοστό ολοκληρωτικού καθεστώτος. Η Ε.Ε είναι αποδεκτή από το σύνολο των ομάδων του νομού. Η ευρεία αποδοχή, όμως και αυτό πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό, δεν αποτελεί και λευκή επιταγή για τη διοίκηση του τοπικού ποδοσφαίρου.

           Φαινόμενα  αλαζονείας  και έπαρσης πρέπει εξαρχής να αποκλεισθούν και   σε καμία  περίπτωση να μην  εμφανιστούν , σε όλη τη διοικητική πορεία της νέας ΕΕ. Το πάντρεμα της πολύτιμης εμπειρίας των παλαιών με τη  φρεσκάδα των νέων παραγόντων, μπορούν  να αποτελέσουν ένα κράμα χρηστής διοίκησης ελπιδοφόρας για το τοπικό ποδόσφαιρο. Το ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΉ πρέπει να παραμεριστούν  και σε καμία περίπτωση να δουν το φως της ημέρας. Μόνη αποδεκτή πολιτική η  Εφαρμογή των κανονισμών. Σε καμία περίπτωση το                    <<πολιτικό κόστος >> δεν πρέπει να επηρεάσει την εν γένει λειτουργία των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου.

                 Οι ανασταλτικοί και αστάθμητοι παράγοντες των προηγουμένων χρόνων έπαψαν να υπάρχουν. ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣΣ ΛΑΜΠΡΟΝ. Το δύσκολο είναι να κρατηθεί κάποιος  στην κορυφή, η κατηφόρα είναι πολύ εύκολη.

               Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους, καλή δύναμη και με σοφία και εντιμότητα να οδηγήσετε το τοπικό ποδόσφαιρο σε αναζωογόνηση.

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ. ΠΡ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ S/L  

e-max.it: your social media marketing partner

tsiakosA3 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->