ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

«Στις 25 Ιουνίου πρέπει να έχουμε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ, με ορίζοντα τετραετίας» τόνισε στις ομιλίες του στο Λεοντάρι και το Καλλίθηρο, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας.


Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάζουν, λέγοντας πως στις 21 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα.
«Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτο κόμμα. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να εκλεγεί κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι΄ αυτό δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος ο Κώστας Τσιάρας στο πρόγραμμα της ΝΔ, είπε πως είναι σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους που έχουν τεθεί στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που υποβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην ευρωπαϊκή επιτροπή, υπογραμμίζοντας πως είναι πλήρως κοστολογημένο και συγκροτημένο.
Κλείνοντας την ομιλία του άσκησε δριμεία κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως το πρόγραμμα τους δεν είναι ρεαλιστικό, και πως κρύβει ασάφειες και ανακρίβειες.

Τ0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ
Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, θα επισκεφθεί τις κάτωθι Τ.Κ. του Νομού μας:
Παρασκευή 09 – 06 – 2023

Ώρα: 19:30
Φανάρι (Καφενείο: Τραυλού Απόστολου)
Ώρα: 20:30
Μητρόπολη (Καφενείο: Γκουτζαμάνη Γεωργίου)

1tsiarleontari

1tsiarleontaiiiri

1tsiarleontariii

e-max.it: your social media marketing partner

tsiakosA3 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->