ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

«Τα δεδομένα της κάλπης των εκλογών τη 21ης Μαΐου ήταν ξεκάθαρα και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση.Θα πορευτούμε όλοι μαζί με σταθερότητα έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε αυτό το σημαντικό βήμα που κάναμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου και να είμαστε οι οριστικοί νικητές στις επόμενες εκλογές.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι πολίτες ζήτησαν με εμφατικό τρόπο να τρέξουμε ακόμα πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε καλύτερους μισθούς, σε καλύτερη υγεία και σε μία ασφαλήΕλλάδα ικανή να ικανοποιήσει τα όνειρα και τις ελπίδες των παιδιών μας», τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια τω επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Αμπελικού, Καλλιθήρου και Ραχούλας το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουνίου. 

Ο κ. Κωτσός σημείωσε πωςη σημειολογία των κινήσεων ήταν ξεκάθαρη και ότι η Νέα Δημοκρατία παρά την θριαμβευτική της νίκη επί του ΣΥΡΙΖΑ με 20 μονάδες διαφορά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δεν αναπαυόμαστε και παραμένουμε δίπλα και σταθερά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

«Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας όπως το παρουσιάσαμε, δεν είναι μία συρραφή ανεφάρμοστων υποσχέσεων αλλά αποτελεί μία πραγματική "Συμφωνία Αλήθειας" με τους πολίτες, είναι απολύτως μετρημένο και το κόστος ανέρχεται σε 9 δισ. Ευρώ για το σύνολο της τετραετίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως όσα προτείνουμε, θα υλοποιηθούν. Όπως ακριβώς υλοποιήθηκε το 100% του προεκλογικού μας προγράμματος το 2019», υπογράμμισε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας.

            «Αποτελεί απαράμιλλο χρέος μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών με σκληρή δουλειά και έργο πραγματικά ωφέλιμο για όλους τους πολίτες. Σήμερα, η ανάπτυξη της Ελλάδας είναι δύο φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης. Επιπλέον, έχουμε και τρεις φορές μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με τη Γερμανία. Οφείλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, έχοντας ως γνώμονα την αύξηση της ευημερίας όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων», ολοκλήρωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

e-max.it: your social media marketing partner

tsiakosA3 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->