ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Typography

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΕΟΦ σχετικά με το σκεύασμα Hondrofrost, το οποίο διαφημίζεται ως φάρμακο για τον πόνο των αρθρώσεων και την αποκατάσταση των χόνδρων.

Το σκεύασμα αυτό, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και δεν έχει αξιολογηθεί αν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό!

Μάλιστα, το Hondrofrost διαφημίζεται παράνομα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, αναφέρει ο ΕΟΦ, ενώ η εταιρία που υποτίθεται ότι το διακινεί, είναι άγνωστη! Ο Οργανισμός καλεί τους καταναλωτές, στην περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους στο Hondrofrost, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση
«Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του σκευάσματος ‘Hondrofrost’, τo οποίo διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φλεγμονών στις αρθρώσεις κλπ. Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

To ‘Hondrofrost’, διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, όπως: https://greece.hondrofrost-gel.site, https://gr.hondrofrost.eu, www.metrogreece.gr, www.ypyp-fit.gr κ.α., παρανόμως, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του ή τη διακίνησή του στην ελληνική αγορά είναι άγνωστη. Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους τo σκεύασμα ‘Hondrofrost’’, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.»

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->