Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Μαθητικής Εστίας η εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Μουζακίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Μουζακίου, τον Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου και τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «Οι Γόμφοι» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και τίτλο «Φροντίζοντας τον ασθενή με Σακχαρώδη Διαβήτη. Ο ρόλος της οικογένειας».

Η μοναξιά είναι το συναίσθημα εκείνο που βιώνει ένα άτομο, όταν αισθάνεται απομονωμένο και αποξενωμένο. Η κοινωνικοποίηση είναι μειωμένη, τα υπαρξιακά προβλήματα και ερωτήματα αυξάνονται και το άτομο δεν έχει πολλές διεξόδους σε κάτι δημιουργικό.

Οι γονείς που διαπιστώνουν οποιαδήποτε μεταβολή στο λαιμό του παιδιού  τους θα πρέπει άμεσα να απευθύνονται στον ιατρό  ώστε το πρόβλημα να εντοπίζεται   έγκαιρα με τις κατάλληλες κατά περίπτωση εξετάσεις!

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά ημερίδα με θέμα <Φυσιολογική και προβληματική συμπεριφορά παιδιών και εφήβων>

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 kafes2

 night monimo