Αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με όσα πρέπει να προσέχουμε στις τροφές που θα καταναλώσουμε το Πάσχα εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Καθηγήτριες του Πανεπιστημίου της Αθήνας παρουσιάζουν τη διεθνή επιστημονική εμπειρία για ένα θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα.

Στις 22 ανέρχονται οι χώρες που ενημερώθηκαν μέσω της Ευρωπαϊκής πύλης έγκαιρης ειδοποίησης RASFF για επικίνδυνο αλεύρι που παράγεται στην Γερμανία, με πρώτη ύλη από την Ολλανδία, και περιέχει υψηλή ποσότητα σε αλκαλοειδή τροπανίου.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->