ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Το Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης κλείνοντας μια καρποφόρο και παραγωγική σχολική χρονιά ολοκληρώνει τις καλλιτεχνικές του εκδηλώσεις με μια μεγάλη συναυλία - επίδειξη με τη συμμετοχή καθηγητών, σπουδαστών και μουσικών συνόλων, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Λαμβάνουν μέρος:
1. Η Σχολή Παραδοσιακού Κλαρίνου, που θα ερμηνεύσει τραγούδια της ελληνικής παράδοσης με τον καθηγητή του Ωδείου κ. Μπάο Γιάννη.
2. Η Σχολή Σαξοφώνου με τους μαθητές και την καθηγήτρια του Ωδείου κ. Ζώη Ασπασία.
3. Η Κιθαριστική Ορχήστρα με τους μαθητές και τον καθηγητή κ. Χρήστο Σέλλα σε ελληνικό, ξένο και κλασικό ρεπερτόριο.
4. Η Σχολή βιολιού με τους μαθητές της και τον καθηγητή κ. Γιώργο Ζαφειρόπουλο
5. Η ιστορική Βυζαντινή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (1948-2024) υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη.
6. Η Σχολή Μονωδίας- Τραγουδιού σε έργα έντεχνης και κλασσικής μουσικής.
Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας - Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη θα πραγματοποιήσει σειρά 5 συναυλιών στην ελληνόφωνη και βυζαντινή Καλαβρία της «Μεγάλης Ελλάδας» στη Νότιο Ιταλία, από 16 έως 24 Ιουλίου 2024, υπερασπίζοντας πάντα την Τέχνη και την Μουσική της Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Καρδίτσας στην Ευρώπη με σοβαρότητα ,αξιοπρέπεια και σεβασμό στην αρχαίο-ελληνική Χορωδιακή Λυρική.
Ο Νίκος Ευθυμιάδης σε συνέχεια των πάνω από 1.500 συναυλιών που έχει πραγματοποιήσει σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να δίνει το παρόν με ένα πρόγραμμα υψηλού ήθους και ύφους στην Ιστορική και Ελληνική Καλαβρία.
Την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εξετάσεις του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης με τις ετήσιες απολυτήριες πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->