ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ο Αρίων» εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά σε μια διοργάνωση πολύ υψηλών απαιτήσεων. Αυτή τη φορά έλαβε μέρος στην 23η Χορωδιακή Συνάντηση στις 29 Ιουνίου που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Στυλίδας.

Παρουσία των τοπικών αρχών (Δημάρχου, Αντιδημάρχων κλπ) και πλήθους κόσμου στο Ανοιχτό Θέατρο Μαρία Κάλλας (πάρκου του Λαού Στυλίδας) και με τη συμμετοχή τεσσάρων Χορωδιών: της Χορωδίας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λαμίας, του Ανεμόμυλου Κέρκυρας και του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας και της συμμετοχής του διεθνούς φήμης βαρύτονου Παντελή Κοντού.
Η τετράφωνη Χορωδία μας καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από το κοινό και απέσπασε πολλά κολακευτικά σχόλια, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για το πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμά της. Πολύτιμη και καθοριστική ήταν για μια ακόμη φορά η καθοδήγηση της Μαέστρου μας κα ΓιούληΑγιώτη και η συνοδεία στο πιάνο του κ Γιάννη Γρηγορίου. Άξιοι όμως πολλών επαίνων είναι τα ακούραστα μέλη της χορωδίας, τα οποία με αγάπη και μεράκι συνεχίζουν αν είναι ενεργά μέλη της ομάδας και να προσπαθούν για το καλύτερο.
Η εμφάνιση αυτή της Χορωδίας μας ήταν η τελευταία της φετινής περιόδου. Θα ακολουθήσει ένα διάλλειμα δύο μηνών και θα αρχίσουμε πάλι το πρόγραμμά μας το Σεπτέμβριο.
Καλό Καλοκαίρι!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->