ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Αιτήσεις πρόσληψης καθηγητών μουσικής για τη διδασκαλία οργάνων (κλασσικών και παραδοσιακών) , ανωτέρων θεωρητικών, Βυζαντινής Μουσικής, Μουσικής Τεχνολογίας, Μουσικής Παραγωγής για DJ, Προπαιδείας - Μουσικοκινητικής και Σύνθεσης στο Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, υποβάλλονται για τη νέα σχολική χρονιά .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα με προϋπηρεσία, αντίγραφα πτυχίων και διπλωμάτων, στη Γραμματεία του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας) .
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν καθηγητές μουσικής του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα για να διδάξουν σε όλες τις σχολές των θεωρητικών μαθημάτων (θεωρία, αρμονία, αντίστιξη, φούγκα και σύνθεση), τις σχολές των οργάνων (πιάνο, κιθάρα, βιολί, ακορντεόν, ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο, μπουζούκι, πνευστά, κρουστά, σαξόφωνο, ντραμς κ.α. ), τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής (θεωρία και πράξη), τη Σχολή παραδοσιακής μουσικής (τουμπελέκι, παρ. κλαρίνο, ταμπουρά, παρ. βιολί, λαούτο κ.α. ) και τραγούδι (κλασσικό και ελαφρολαϊκό) , φώνηση και ορθοφωνία.
Επίσης, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις καθηγητές εξειδικευμένοι στην μουσικοπαιδαγωγική για τα τμήματα προπαιδείας.
Aκόμη άρχισαν οι ακροάσεις για χορωδούς που θέλουν να εγγραφούν στην ιστορική Μικτή Χορωδία (1948-2023) και την Παιδική Χορωδία Καρδίτσας (1982-2023) του Ωδείου.
Η Μικτή Χορωδία από 11 – 16 Οκτωβρίου 2023 μεταβαίνει στο Στρασβούργο για σειρά συναυλιών.
Επίσης, όσοι επιθυμούν να εργαστούν στο Κοινωνικό Ωδείο που λειτουργεί για οικονομικά ευπαθείς οικογένειες, υποβάλουν επιπλέον αίτηση.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά στη γραμματεία του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023.
Επίσης , όσοι επιθυμούν να γραφτούν στη Σχολή Διεύθυνσης Ορχήστρας του Ωδείου, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.
Ακόμη , συνεχίζονται τα θερινά μαθήματα σε όλες τις σχολές και τα όργανα αυτή την περίοδο στο Ωδείο , καθώς και οι εγγραφές.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην Γραμματεία του Ωδείου, Κολοκοτρώνη 38 και Ύδρας, και στα τηλ: 24410-75440/42896 , κιν: 6944442532 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->