Άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για τους μικρούς φίλουςτης Σύγχρονης Μουσικοκινητικής, σε ένα όμορφο , υγιές και νέο , ασφαλές κτίριο με ένα εξειδικευμένο προσωπικό, Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης .

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου η μεγάλη συναυλία με τον σπουδαίο τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη στο υπέροχο θέατρο Κτημένης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών 2023.

Η Σχολή Μονωδίας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης λειτουργεί κανονικά από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Ωδείου, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς και πολλές σπουδάστριες να αποκτήσουν γνώσεις και διπλώματα στο τραγούδι .

Εντυπωσίασε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 στο καταπληκτικό ανοιχτό θέατρο της Πλαζ Λαμπερού της Λίμνης Πλαστήρα με την εξαιρετική ηχητική του , η Σερβίδα βιολοντσελίστρια Πέτρα Μιλίνκοβιτς.

Αιτήσεις πρόσληψης καθηγητών μουσικής για τη διδασκαλία οργάνων (κλασσικών και παραδοσιακών) , ανωτέρων θεωρητικών, Βυζαντινής Μουσικής, Μουσικής Τεχνολογίας, Μουσικής Παραγωγής για DJ, Προπαιδείας - Μουσικοκινητικής και Σύνθεσης στο Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, υποβάλλονται για τη νέα σχολική χρονιά .

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Αυγούστου στις 8 το βράδυ

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς για μια ομάδα μαθητών/-τριών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Η Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδηαποτελούμενη από 17 άτομα Χορωδούς

Ακροάσεις για όσους θέλουν να γίνουν μέλη της Μικτής και Παιδικής Χορωδίας Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης θα πραγματοποιηθούν 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2023,

Περισσότερα Άρθρα...

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->