Η Μουσική Σχολή Σοφάδων λειτουργεί από το 1992 πάντα με την υποστήριξη των κατοίκων των Σοφάδων και την αρωγή του εκάστοτε Δημάρχου.

Ανακοινώθηκανοι πρώτες συμμετοχές καλλιτεχνών για το μεγάλο συλλαλητήριο-συναυλία στις 4 Ιούλη στις 20:30 στην πλατεία Παυσιλύπου, που διοργανώνουν οι επιτροπές πληγέντων και το Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα.

 Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον Γεώργιο Καραϊσκάκη και στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι Καρδιτσιώτες τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Άρχισε στο πανέμορφο και επιβλητικό Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στις 28 Μαΐου που θα διαρκέσει έως 18 Ιουλίου 2021.

Με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον Γεώργιο Καραϊσκάκη και στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα απολαύσουν το βράδυ της Δευτέρας οι Καρδιτσιώτες.

Από το παράρτημα Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον Γεώργιο Καραϊσκάκη και στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα εορταστούν τα φετινά Καραϊσκάκεια που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας και την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Μία μοναδική μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν Σάββατο βράδι και ώρα 8 μμ στο υπαίθριο θέατρο της πλαζ Πεζούλας.

Ένα ακόμη βραβείο προσέθεσε το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στην ήδη πλούσια συλλογή διακρίσεών του.

Περισσότερα Άρθρα...

synetairistiki baner3

 emvolio 1

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->