Μια πρωτότυπη και πρωτοπόρα πρωτοβουλία παίρνει σάρκα και οστά την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 9.00 το βράδυ, στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου. Πρόκειται για την παρουσίαση ενός CD sigle το τραγούδι του οποίου ερμηνεύουν τριάντα καρδιτσιώτες ερμηνευτές, προερχόμενοι από διάφορα είδη τραγουδιού.

Με δύο εξαιρετικές ερμηνείες που ξεσήκωσε και καθήλωσε αντίστοιχα το κοινό, ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Παπατσάκωνας θριάμβευσε στον αποψινό (11/12) ημιτελικό του X-Faxtor 2019!

Αρχίζει την Τρίτη 26η Νοεμβρίου 2019 στις 8.00 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘’ΑΦΡΟΔΙΤΗ’’ του Kierion Hotel, το 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος χορωδιακός θεσμός της Ελλάδος και απ’ τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους παγκοσμίως.

Δυναμική ήταν η παρουσία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973 παρουσίασε ένα μουσικό αφιέρωμα στο χώρο του Παυσιλύπο, με τη συνδρομή του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, τη συμμετοχή της παιδική χορωδίας του Ωδείου καθώς και το μουσικό σχήμα Δια…Φωνών

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του 37ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας το βράδυ της Τρίτης στην Καρδίτσα.

Θραύση κάνει το ολοκαίνουριο μουσικό κομμάτι του Σωκράτη Μάλαμα σε συνεργασία με την Ιουλία Καραπατάκη με κύρια θεματολογία του την Καρδίτσα!

Η Σχολική Χορωδία του Αγίου Σάββα του Νις της Σερβίας με επικεφαλης την διευθύντρια του Σχολείου και ομάδα εκπαιδευτικών με την καθηγήτρια μουσικής Goga Stamencovic θα επισκεφθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων Καρδίτσας, στα πλαίσια της αδελφοποίησής τους που έχει πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Μοναδικές εμπειρίες έζησε η ομάδα των 55 μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησε το Μουσικό Σχολείο στην Αθήνα το τριήμερο 22-24/11.

Το «NIGHT music theatre» ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου, κάνοντας κάθε Παρασκευή δώρο την τούρτα γενεθλίων, σε όποιον επιλέξει να περάσει εκεί την ξεχωριστή αυτή βραδιά!

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

 

 kafes2

 night monimo