Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «ο Αρίων» στην 25η Χορωδιακή Συνάντηση Ν. Αγχιάλου στις 15 Ιουνίου 2024.

Δύο σημαντικές συναυλίες μουσικής με μεγάλη επιτυχία  και πολυπληθή ακροατήρια με μεγάλη ανταπόκριση κοινού, των Γαλλικών ΜΜΕ  πραγματοποίησε στην  καρδιά της  Ευρώπης, στο  Στρασβούργο από 1 έως 5 Ιουνίου 2024, ο Νίκος Ευθυμιάδης διευθύνοντας την Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος   Ευθυμιάδης προσκεκλημένος σημαντικών Γαλλικών φορέων.

Ολοκληρώθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα  και στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΝAIADES HOTEL RESORT με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 25 Μαϊου 2024 το 42ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος Χορωδιακός θεσμός  της Ελλάδος και από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως,που άρχισε την Πέμπτη 16 Μαϊου 2024 στην Καρδίτσα.

Στη συναυλία του Μουσικού Σχολείου παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024.

Πέφτει η αυλαία του 42ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, σήμερα Σάββατο 25 Μαϊου 2024 στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Naiades Hotel με την συμμετοχή πέντε (5) εξαιρετικών ελληνικών χορωδιών από Αθήνα, Πειραιά, Λάρισα, Κέρκυρα, Αγρίνιο, που θα προσφέρουν μία χορωδιακή πανδαισία.

Αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας με έργα Ελλήνων συνθετών.

Το Σάββατο 18 Μαΐου η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ο ΑΡΙΩΝ» βρέθηκε στην Αγιά Λάρισας συμμετέχοντας στην 21 Χορωδιακή εκδήλωση μαζί με άλλες τέσσερις χορωδίες από διάφορα μέρη της χώρας, που διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Αγιάς.

Αναχωρεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 αεροπορικώς η  Mικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης υπό τη διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη αποτελούμενη από 11  Χορωδούς για  να λάβει μέρος σε σειρά συναυλιών, που θα πραγματοποιηθούν στην καρδιά της Ευρώπης, στο Στρασβούργο ,την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στις 5 το απόγευμα, στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό του Στρασβούργου και την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 στις 7 το απόγευμα στο κορυφαίο  Munsterhof.

Σημερα 28/5/2024, οι μαθητές του 1ου Δημοτικου Σχολειου Σοφαδων γνωρισαν τη ζωή και το έργο του Μπετόβεν, μέσα από ένα βιβλίο που ήταν υποψήφιο πέρυσι για το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Βιβλίου για παιδιά, του Υπουργείου Πολιτισμού.

Συνεχίζεται το Σάββατο 18 Μαϊου 2024 στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων, το 42ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, με αξιόλογα Μουσικά Σύνολα που υπόσχονται ότι θα προσφέρουν μια ανεπανάληπτη βραδιά για τους φίλους της ποιοτικής μουσικής.

Περισσότερα Άρθρα...

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->