Γκαλά Όπερας αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 20.00 στο ξενοδοχείο Κιέριον.

Το ταλέντο του πατέρα τους έχουν «κληρονομήσει» τα παιδιά του Λάμπρου Καρελά, κάτι που αποδεικνύεται από το νέο τους τραγούδι, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στο youtube.

Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπεραςμε τρεις πολύ σπουδαίες Ιταλίδες υψίφωνες,θα φιλοξενήσει η πόλη της Καρδίτσας, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 8 το βράδυ, στην αίθουσα «Αφροδίτη» του Ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας, αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας(1923- 1977), που τιμά φέτος όλος ο κόσμος με τη συμπλήρωση των εκατό (100) χρόνων από τη γέννησή της, στο πλαίσιο του «Έτους Κάλλας 2023» , που αποφάσισε η UNESCO και που θα γίνει στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 8 το βράδυ.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας την Πέμπτη 1/12/2022.

Επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Ο απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας και τωρινός φοιτητής της ειδίκευσης ακορντεόν του Τμήματος Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δημήτρης Δημάκης πραγματοποίησε μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου του Μουσικού Σχολείου.

Ξεκινά από την Πέμπτη το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο πλαίσιο του «Μαγεμένου Δάσους».

Ένας δικηγόρος, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Καρδιτσιώτης καταπληκτικός λαϊκός τραγουδιστής, ο Λάμπρος Καρελάς, είχαν μια απρόσμενη συνεργασία.

Ντουέτο σε ένα ξεχωριστό τραγούδι έκαναν οι Καρδιτσιώτες Λάμπρος Καρελάς και ο Διονύσης Τσακνής.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεσιτάλ θα έχει την ευκαιρία το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας να παρακολουθήσει το Σάββατο το απόγευμα στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->