Ο Σύνδεσμος Φυλακτιτών Καρδίτσας σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στη καθιερωμέμνη Λαϊκό-Δημοτική βραδιά στη Πλατεία της Φυλακτής και ώρα 21:00 που διεξάγεται στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Φυλακτή 2018.

Μία εξαιρετική Μουσική βραδιά επιφυλάσσει το 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 9:30 το βράδυ στον πανέμορφο χώρο του Hotel Plastiras της Νεράιδας, στη λίμνη Πλαστήρα.

Το Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης παρουσιάζει τους Διπλωματούχους και πτυχιούχους του που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις Διπλωματικές - πτυχιακές εξετάσεις του αναγνωρισμένου από το κράτος Ωδείου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Αυγούστου στη Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Ενημέρωσης Νεοχωρίου.

Την Κυριακή 29/7 στις 9.00 μμ για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 του Δήμου Καρδίτσας

Το βράδυ της Κυριακής 5/8 για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καρδίτσας

Μεγάλη και ενθουσιώδης η συμμετοχή των Καρδιτσιωτών στις εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” του Δήμου Καρδίτσας

Την Κυριακή 5/7 και ώρα 9.00 μμ στο προαύλιο της Αγ. Παρασκευής στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” του Δήμου Καρδίτσας

Μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη νότες και μελωδίες απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που παρακολούθησαν τη συναυλία του μουσικού σχήματος “Απόηχος” στην πλατεία Πλαστήρα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 giovani teliki