Η Μουσική είναι αναπόσπαστο συστατικό στη ζωή μας.Δεν προσφέρει μόνο διασκέδαση, παρακινεί σε δημιουργικότητα και αυτοέκφραση, προωθεί την πολιτιστικήκουλτούρα, είναι στοιχείο μιας άλλης επικοινωνιακήςεμπειρίας, και, φυσικά, είναι μέρος των εκπαιδευτικών πρακτικών του Μουσικού Σχολείου.

Πάλλεται ο νομός Καρδίτσας από τον ενθουσιασμό, την ζωντάνια και το μεράκι των Μουσικών Συνόλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δίνουν σάρκα και οστά σε ένα τεράστιο και πρωτοποριακό θεσμό, οδεύοντας προς τη λήξη του φετινού Φεστιβάλ.

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχή ημέρα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στις 8.15 μ.μ , στην αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL KIERION, η 11η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας.

Γοήτευσε στο Mouzaki Palace με την τεχνική της πληρότητα και την καλλιτεχνική της ωριμότητα η Ιταλίδα πιανίστρια LauraLicinio.

Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ με μια εξαιρετική Ρωσίδα υψίφωνο, την Ντιάνα Κιριένκο, η 11η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών του 37ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Μουσικής με τη συμμετοχή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500) νεαρών εκτελεστών – μουσικών – χορωδών που θα διαρκέσει έως το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 .

Ο Νίκος Τουλιάτος, καλλιτέχνης διεθνούς φήμης επισκέφθηκε το Μουσικό Σχολείο ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου.

Αρχίζει την Πέμπτη 28 Μαρτίου στην Καρδίτσα η 11η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

Το σύνολο κιθάρας Legato του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, παρουσιάζει το μουσικό του πρόγραμμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας.

Ένα σημαντικό αφιέρωμα στο έργο της σπουδαίας ποιήτριας και μούσας του Οδυσσέα Ελύτη ΙΟΥΛΙΤΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ θα λάβει χώρα σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στις 8:00μ.μ στην Καρδίτσα, στα πλαίσια της 11ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών του 37ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Περού κάνει στάση την Παρασκεύη 22 Μαρτίου στο Μουσικό Καφενείο Στοά στην Καρδίτσα για μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο απο το ρεμπέτικο και το λαικό τραγούδι, το ελαφρό τραγούδι καθώς και δείγματα της προσωπικής του δουλειάς.

Περισσότερα Άρθρα...

vasilakos ekloges

gaitanidis karta3

 kafes2

 papadakos petros mesa

 giovani teliki

 

nousios mesa

 karla teliko

froxilias katheto