hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj

topiki agora pappas fro

ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΝΕΜΑ
Typography

Συνεχίζονται με επιτυχία και αυτή την εβδομάδα οι παραστάσεις στην όμορφη Αυλή του Θεάτρου ΌΨΕΙΣ με την εμβληματική Παράσταση "Η ασυμβίβαστη Ευτυχία..." την Τρίτη 9, Τετάρτη 10, Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 9.30μμ σε Κείμενο/Σκηνοθεσία Βασιλικής Μακρή.


Πρόκειται για μια παράσταση ,ωδή στη ζωή και το έργο της μεγάλης Στιχουργού του λαϊκού πενταγράμμου και Ηθοποιού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, ντυμένη με τις φωνές και τις μελωδίες των Ντίνας Εγγλέζου, Σπύρου Βαϊόπουλου και Γιώργου Πρασσά, αλλά και την καθηλωτική ερμηνεία της Ηθοποιού Βασιλικής Μακρή που σημείωσε μεγάλη επιτυχία πέρυσι και αγαπήθηκε από το Θεατρόφιλο κοινό της πόλης!
"Το λαϊκό τραγούδι είναι δύσκολο κι αμείλικτο. Θέλει ρωμαλεότητα και λεβεντιά. Για να γράψεις λαϊκό τραγούδι πρέπει να μπεις στην ψυχή του λαού, γιατί το λαϊκό τραγούδι είναι η ελληνική ψυχή. Γράφεται πρώτα με την καρδιά κι ύστερα με την τεχνική. Γι'αυτό και δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο..." Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καλεστε στα τηλ. 24410-80971 & 6985013961
Θέατρο Όψεις Γαρδικίου 8 πίσω από το Παυσίλυπο
Συντελεστές Παράστασης:
Κείμενο/Σκηνοθεσία/Ερμηνεία: Βασιλική Μακρή
Παίζουν και τραγουδούν:
Ντίνα Εγγλέζου, Σπύρος Βαϊόπουλος, Γιώργος Πρασσάς
Σκηνικά: Παύλος Βησσαρίου
Κοστούμια: Ευγενία Βησσαρίου
Φωτογραφίες: Βασίλης Στάθης
Σχεδιασμός Αφίσας/Επεξεργασία Video Art: Φίλιππος Παπαλός Μαρία -Ελένη Μπουρούση

eytyxia2

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->