ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΝΕΜΑ
Typography

Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024, είναι το νέο φιλμ για τον «Πλανήτη των Πιθήκων».

Το «Kingdom of the Planet of the Apes», όπως είναι και ο τίτλος του φιλμ, απέκτησε το επίσημο τρέιλέρ του, δίνοντας μια «γεύση» στο κοινό από όσα θα συμβούν, όταν ο πίθηκος γίνεται πια το κυρίαρχο είδος και ο άνθρωπος ζει στη σκιά.

Το «Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων» διαδραματίζεται αρκετές γενιές στο μέλλον μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι πλέον το κυρίαρχο είδος που ζει αρμονικά και οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί να ζουν στη σκιά. Καθώς ένας νέος τυραννικός ηγέτης των πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος αναλαμβάνει ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των ανθρώπων.

Το «Kingdom of the Planet of the Apes» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 24η Μαΐου του 2024.

 
ape_planet2

 

Πρωταγωνιστούν οι: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague, Peter Macon και Sara Wiseman.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι: Josh Friedman (Πόλεμος των Κόσμων) και Rick Jaffa & Amanda Silver (Avatar: The Way of Water) και Patrick Aison (Prey).

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->