ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΝΕΜΑ
Typography

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσίασαν οι μαθητές/τριες του θεατρικού ομίλου του ΓΕΛ Σοφάδων στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Τα παιδιά ανέβασαν το «Ράφτης Κυριών» ένα από τα διασημότερα και καλύτερα έργα του Ζώρζ Φεντώ, ίσως το πιο ζωντανό, και ρυθμικό, που έγραψε.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση ερμήνευσαν με ιδιαίτερη ωριμότητα τους ρόλους τους, λειτούργησαν πιστά στην διδασκαλία και στην φιλοσοφία του έργου, προκαλώντας το  θερμό χειροκρότημα στο τέλος του έργου.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις παραστάσεις, μια πρωινή για τους συμμαθητές τους και τρεις απογευματινές για όλο τον κόσμο.  Τα αποτέλεσμα ήταν άρτιο – σχεδόν επαγγελματικό – και η θεατρική ερμηνεία εντυπωσίασε.

theatro gel sofadon 1

theatro gel sofadon 1

 

Υποστηρικτής όλης της προσπάθειας ήταν σταθερά ο Δήμος Σοφάδων ενώ ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος που εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την σπουδαία δουλειά και το αξιέπαινο αποτέλεσμα.  

Να σημειωθεί ότι υπεύθυνη του θεατρικού ομίλου είναι η καθηγήτρια του ΓΕΛ Σοφάδων κ. Ειρήνη Νταλαμπίρα ενώ είχε την επιμέλεια της σκηνοθεσίας, των σκηνικών, των κουστουμιών και της χορογραφίας.

Την τεχνική επιμέλεια είχε η κ. Χριστίνα Λιούτα Διευθύντρια του ΓΕΛ Σοφάδων και ο Αρης Ζαβλάγκας.

Στο έργο πρωταγωνίστησαν οι:

Μουλινό: Αποστολόπουλος Γιώργος

Υβόν: Εξάρχου Νικολέτα

Αιγκρεβίλ:  Αγναντοπούλου Αγγελική

Σουζάν: Μπαντή Ελένη

Ωμπέν: Παλικαράς Βασίλης

Ρόζα: Γκαλμπένη Γιολάντα

Μπασσινέ: Μπούχτης Γιώργος

Ετιέν: Λιούτας Γεώργιος

Πομπινέτ: Βλότσου Γεωργία

Συμμετείχε:

Ζωρζ Φεντώ : Ζαβλάγκας Άρης

theatro gel sofadon 1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->