Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το δημοτικό κινηματοθέατρο Καρδίτσας θα αρχίσει τις προβολές ταινιών στις 6/10/2022.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο Μητρόπολης στις 9:00 το βράδυ, θα παρουσιαστεί  η «ΓΚΟΛΦΩ», το πασίγνωστο κλασικό δραματικό ειδύλλιο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Ζυγογιάννη από το Νέο Θέατρο Τεχνών Λάρισας.

Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 15/9 εως Τετάρτη 21/9

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο θερινός κινηματογράφος θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 8/9 έως Τετάρτη 14/9:

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στην Λίμνη Πλαστήρα, στο υπαίθριο θέατρο Πεζουλας, στις 9:15 το βράδυ, θα παρουσιαστεί η «ΓΚΟΛΦΩ», το πασίγνωστο κλασικό δραματικό ειδύλλιο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Ζυγογιάννη από το Νέο Θέατρο Τεχνών Λάρισας.

Με νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 1/09/2022 εως Τετάρτη 7/09/2022

Ο Κινηματογράφος λόγω του ότι η πόλη μας έχει αδειάσει θα παραμείνει για λίγες μέρες κλειστός. Θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου για την επανέναρξη. Ευχαριστούμε.

Με δύο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά

Όμορφα καλοκαιρινά βράδια συνεχίζει να χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους η Π.Ε Καρδίτσας, μέσα από θεατρικές παραστάσεις στo πλαίσιo του Φεστιβάλ Λιμνών.

Περισσότερα Άρθρα...

pilatos mesa

ThessalyExpo 300x250

cactus1

vivliopoleio v

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->