Σε μια μαγική νύχτα του Αυγούστου ο απόλυτος,ο μοναδικός,ο ιππότης,ο ιντερνάσιοναλ πλέημποηςTonis Sfinos έρχεται να μας απογειώσει....Την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 22:00 o Tonis Sfinos κάνει το Summer Tour του στο Victoria Cinemas στους Νέους Πόρους!

Με δύο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας.Αναλυτικά από Πέμπτη 2/8 εώς Κυριακή 5/8:

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 12/07/18 έως Τετάρτη 18/07/18:

Με την ταινία «JURASSIC WORLD: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ» και την κομεντί «MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN» συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας που ολοκληρώνει την τριλογία του “The Bachelor ” , στη Λάρισα .

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 5/07/18 έως Τετάρτη 11/07/18:

Μια μοναδική θεατρική παράσταση με τις «ΝΕΦΕΛΕΣ» του Αριστοφάνη θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Αρχαίου Πύργου του Ελληνοπύργου, στις 8 Αυγούστου και ώρα 19.00, από την Πειραματική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις.

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στον Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 28/06/18 έως Τετάρτη 4/07/18:

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 giovani teliki