Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 30/6 έως Τετάρτη 6/7 :

Με την ταινία «Νεκρό τηλέφωνο» συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Συγκεκριμένα από Πέμπτη 23/6 έως Τετάρτη 29/6

Με την περιπέτεια «TOP GUN: MAVERICK» αλλά και μια ταινία κινουμένων σχεδίων συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας.

Με δυο ταινίες συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 16/6 έως Τετάρτη 23/6:

Με την περιπέτεια «TOP GUN: MAVERICK» ξεκινούν οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας.

Με την περιπέτεια φαντασίας «JURASSIC WORLD: ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό κινηματογράφο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 9/6 έως Τετάρτη 15/6/2022

Κλείνει ενόψει καλοκαιριού το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας με λύπη ανακοινώνει την ακύρωση της προγραμματισμένης για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας παράστασης της θεατρικής ομάδας «ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με το έργο «Η τραπεζαρία», λόγω εντοπισμού κρουσμάτων Covid 19 σε μέλη της θεατρικής ομάδας.

Με την περιπέτεια φαντασίας «Doctor strange in the multiverse of madness» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 12/5 έως Τετάρτη 18/5:

Η Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ‘Τρίτος Όροφος’ σε συνεργασία με την  Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας παρουσιάζουν σε διασκευή, το έργο του Άλμπερτ Γκέρνυ ‘Η Τραπεζαρία’, την Πέμπτη 9 Ιουνίου2022 στις 9 το βράδυ στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας.

Με την περιπέτεια φαντασίας «Doctor strange in the multiverse of madness» συνεχίζονται οι προβολές στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Αναλυτικά από Πέμπτη 5/5 έως Τετάρτη 11/5:

Περισσότερα Άρθρα...

pilatos mesa

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->