Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 εγκαινιάστηκε στο Badisches Landes Museum της Καρλσρούης στη Γερμανία, η έκθεση με τίτλο “Mykene - Die sagenhafte Welt des Agamemnon” (Μυκήνες – Ο μυθικός κόσμος του Αγαμέμνονα).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελευταία εκδήλωση για το 2018 του Συλλόγου Νέων Καλλιφωνίου ''Εν Δράσει'' με θέμα ''Ματιές στην ιστορία του Καλλιφωνίου''.

Το έθιμο “Καβούκι” ή αλλιώς “Μπουλούκι” στο Ζάρκο Τρικάλων, αναμένεται και φέτος να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Θεσσαλία!

Ο Σύλλογος Νέων Καλλιφωνίου ‘’Εν Δράσει’’ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα Ματιές στην Ιστορία του Καλλιφωνίου με κεντρικό ομιλητή τον Δρ Οικονομικής Ιστορίας και π.Προϊστάμενο των ΓΑΚ Καρδίτσας κ.Αντώνη Αντωνίου, με αφορμή και το τελευταίο πόνημα του ομιλητή «Εγκυκλοπαιδικό Βιογραφικό Λεξικό Νεότερης Θεσσαλικής Ιστορίας».

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων, άνοιξε και επίσημα η αυλαία για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις το απόγευμα της Τετάρτης.

Μεγάλη η προβολή και τιμή για το χωριό μας και για τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου ΄΄Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ  σε παγκόσμιο επίπεδο και συγχρόνως για τον Ελληνισμό .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9/12 η εκδήλωση παρουσίασης του ημερολογίου του 2019 του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, με τίτλο «Από τον κάμπο στο Πήλιο…», στην γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σοφάδων.

Με μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων.

Την Τετάρτη 12/12, 6.00 το απόγευμα, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

  giovani teliki

  karla teliko