Η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2018 ξεκινά στις 16 Αυγούστου τη διοργάνωση των προγραμματισμένων συναυλιών του φετινού καλοκαιριού και συνεχίζει την παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων και παραστάσεων θεάτρου σκιών σε τοπικές κοινότητες των δήμων του Νομού Καρδίτσας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Summer Party του Συλλόγου Νέων Καλλιφωνίου ''Εν Δράσει'' που διεξήχθη το Σάββατο 11 Αυγούστου στο Καλλιφώνι Καρδίτσας.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Αυγούστου στην παιδική Βιβλιοθήκη συνοικίας «Λάκας Μαντζάρα» του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, ο 2ος «χαλαρός» κύκλος, της 7ης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που οργανώνει και συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, και υλοποιείται από περίπου 140 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο «Τα μυστικά της Μαστρογιαννίτικης πίτας» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαράντου και καλεί τον κόσμο όχι μόνο να την παρακολουθήσει αλλά και να συμμετάσχει.

Ο πολιτιστικός σύλλογος των απανταχού Καλυβακιωτών ‘’Ο ΝΟΣΤΟΣ’’ ανακοινώνει ότι το 5ο αντάμωμα των απανταχού Καλυβακιωτών θα πραγματοποιηθεί στα Καλυβάκια του δήμου Παλαμά το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και θα συνοδευθεί από τριήμερες εκδηλώσεις.

Ο Μορφωτικός Εξωραιστικός Συλλογος Καναλίων (ΜΕΣΚ) διοργανωνει εκδηλωση ομιλία το Σαββατο 11 Αυγούστου στις 7 το απογευμα την αιθουσα του Πνευματικού Κεντρου του χωριού με θέμα «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ» με ομιλητη τον γιατρο καρδιολόγο κ Νικο Μιχαλάκη.

Διοργανώνεται την Κυριακή 12/8 στις 10.00 πμ στο Thessalikon Grand Hotel από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών “ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ” και το Δήμο Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαγούλας σας προσκαλεί στη Γιορτή Καραγκούνικης πίτας την Τετάρτη 15 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΄΄ Δολόπια- Σμόκοβο 2018¨ που διοργανώνει ο όμιλος μας, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το Σμόκοβο να χαρείτε την φύση, να βιώσετε από κοντά την παράδοση ,τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά του τόπου μας.

Δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Λιμνών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 giovani teliki