Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου θα ζήσουν όσοι βρεθούν την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 9.30μ.μ. στο χώρο του ιερού της Ιτωνίας Αθηνάς στην Τοπική Κοινότητα Φίλιας του Δήμου Σοφάδων.

Συναυλίες με τοπικά μουσικά σχήματα περιλαμβάνει το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019” του Δήμου Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία καιμε τεράστια συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι κορυφαίες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων με τίτλο " Όσα μύθια τόση αλήθεια- Η Λαϊκή Φαντασία στο χρόνο" και θέμα τους μύθους και τους λαϊκούς θρύλους της χώρας μας.

Με επιτυχία και μέσα σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πλατεία διεξήχθη η52η διεθνής πολιτιστική γιορτή ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2019 στην ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου και γενέτειρα του ήρωα Γ. Καραϊσκάκη το Μαυρομμάτι Καρδίτσας .

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων διοργανώνει τη Γιορτή Ρόκας καθιστώντας την θεσμό πλέον στη συνείδηση του κόσμου που τόσο θερμά την αγκάλιασε σε αυτά τα χρόνια της πορείας της.

Πανηγυρικά και με τις ευχές όλων για ακόμα ανοδικότερη πορεία του θεσμού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, η 52η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Άρωμα Ελλάδας και Κύπρου είχε η προτελευταία βραδιά  της  52ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Με όμορφες δράσεις κι … αποδράσεις, πέρασε και η Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, στα πλαίσια των Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας.

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου κλείνει η αυλαία της  52ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περισσότερα Άρθρα...

  karla teliko

giovani teliki

kafes2