hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Καμία εποχή δεν μοιάζει με την προηγούμενη γι’ αυτό και απαιτούν και διαφορετική μεταχείριση από εμάς. Το ίδιο ισχύει και για τις πυτζάμες που φοράμε καθώς δεν υπάρχει μια που να είναι λειτουργική για όλες τις εποχές.

Ιδίως για το ανδρικό κοινό που θέλει πυτζάμες άνετες και να αγκαλιάζουν σωστά το σώμα, οι αλλαγές εποχών απαιτούν διαφορετική επιλογή υλικών κατασκευής για να εξασφαλίσετε την ιδανική θερμοκρασία σώματος και ταυτόχρονα ένα καλύτερο ύπνο.

 

Καλοκαιρινές Πυτζάμες

Η υψηλή θερμοκρασία του καλοκαιριού απαιτεί ελαφριά υφάσματα που θα επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Επιλέγοντας πυτζάμες ανδρικέςγια το καλοκαίρι προτιμήστε υλικά όπως το λινό και το βαμβάκι, καθώς εκτός από την άνετη εφαρμογή που διαθέτουν, θα δώσουν στο σώμα σας την δροσιά που αναζητάτε ακόμα και σε περιόδους καύσωνα.

Οι καλοκαιρινές πυτζάμες για τους άνδρες είναι ιδανικές για τις νύχτες που θα κάνει ζέστη καθώς το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι τα κοντά μανίκια και τα σορτς και με την άνετη εφαρμογή που διαθέτουν θα σας δώσουν μεγαλύτερη  ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Χειμερινές Πυτζάμες

Όταν πέσει η θερμοκρασία αυτό που χρειαζόμαστε είναι επιπλέον ζεστασιά. Για αυτό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές των ανδρών έχουν οι πυτζάμες που είναι κατασκευασμένες από fleeceκαι βαμβάκι.

Στις χειμερινές πυτζάμες το βαμβάκι έχει μεγαλύτερη πυκνότητα ανά τετραγωνικό εκατοστό, με αποτέλεσμα να μην χάνει την μαλακή του υφή και να παρέχει την απαιτούμενη ζεστασιά που χρειάζεστε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας επιτρέποντας παράλληλα την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεστε. Το fleeceβρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ανδρών καθώς εκτός από την απαλή αίσθηση που παρέχει κατά την εφαρμογή, έχει και την ιδιότητα να αυξάνει γρήγορα τη θερμοκρασία του σώματος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το μακρύ παντελόνι και μανίκια σε συνδυασμό με την πυκνή ραφή που διαθέτουν οι ανδρικές πυτζάμες θα συμβάλλουν περισσότερο στην ζεστασιά του σώματος και θα σας παρέχουν το αίσθημα θαλπωρής.

Άνοιξη και Φθινόπωρο

Οι λεγόμενες και ως μεταβατικές εποχές απαιτούν ευελιξία στην σωστή επιλογή πυτζάμας. Για πυτζάμες ανδρικές εκείνων των περιόδων επιλέξτε εκείνες που είναι κατασκευασμένες από αγνό μαλακό βαμβάκι και έχουν στην διάθεσή τους μανσέτες για να μπορείτε να τις ρυθμίσετε στο μέγεθος που επιθυμείτε χωρίς να χάσετε την άνεση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιλέγοντας τις κατάλληλες ανδρικές πυτζάμες για κάθε εποχή θα βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου καθώς σε κάθε εποχή το σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες στο στυλ και την υφή των υφασμάτων. Η σωστή επιλογή πυτζάμας αποτελεί την ιδανική ενδυμασία για την προετοιμασία ενός ποιοτικού ύπνου που θα συμβάλει θετικά σε εσάς και την υγεία σας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->