ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 12:00 πρόκειται να συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με εκπροσώπους των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το «ραντεβού» αγροτών-Μητσοτάκη ήταν προγραμματισμένο στις 12/2, σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, ωστόσο ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σημείωσε πως η συνάντηση μεταφέρεται για άλλη ημέρα, καθώς σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει από το Βελιγράδι.
Επίσης, η συνάντηση μεταφέρθηκε και με σκοπό να «ωριμάσουν» τα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά και για να γνωστοποιηθούν, από πλευράς των αγροτών, οι 10 εκπρόσωποι που θα προσέλθουν στη συνάντηση.

Αν και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα της συνάντησης, από κυβερνητικής πλευράς επικρατεί μια σχετική αισιοδοξία
Όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί κυβερνητικά στελέχη με δημόσιες τοποθετήσεις του τα τελευταία 24ωρα, Μητσοτάκης δεν μπορεί να «βγάλει λαγούς» από το καπέλο.
Είναι σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του ΕΦΚ πιο γρήγορα στους αγρότες καθώς ορισμένες πιο στοχευμένες παρεμβάσεις για τη Θεσσαλία και ειδικά ως προς το ρεύμα.
Ο Πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τον υφυπουργό Πετραλιά να επεξεργαστεί τη δυνατότητα της πρόωρης επιστροφής του φόρου για το πετρέλαιο και, όπως όλα δείχνουν, η σχετική επεξεργασία ολοκληρώθηκε.
Πιθανότατα θα ανακοινωθούν ευνοϊκότεροι όροι ρυθμίσεων σε όσους αγρότες έχουν οφειλές στους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος και ενδεχομένως η έκπτωση στους αγρότες στην κιλοβατώρα κατά τους παραγωγικούς μήνες να είναι κάπως μεγαλύτερη από 10%, ίσως 15%.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->