ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Ερωτηθείς για τις καταστροφές στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία επεσήμανε ότι ήδη κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και των κέντρων υγείας πηγαίνουν πόρτα πόρτα στους πολίτες. Ηκλιματική κρίση φέρνει ανατροπές στις ζωές όλων μας και απαιτεί να εναρμονιστούμε με τις νέες ανάγκες δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.


Όπως ανέφερε, χρειαζόμαστε μια νέα κανονικότητα και να φέρουμε το ελληνικό δημόσιο στην σημερινή εποχή
Ερωτηθείς για τις καταστροφές στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία επεσήμανε ότι ήδη κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και των κέντρων υγείας πηγαίνουν πόρτα πόρτα στους πολίτες.
«Στόχος είναι να μετασχηματίσουμε τις δομές δημοσίας υγείας ώστε να πηγαίνουν σε κάθε χωριό, στους ηλικιωμένους, και να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας όπως γίνεται στην Θεσσαλία αυτή την στιγμή» τόνισε ο κ. Σκέρτσος.
Ανέφερε ακόμη ότι γίνονται προσπάθειες στα σχολεία που έχουν υποστεί σοβαρές ζημίες να έχουν τηλεκπαίδευση από την επόμενη εβδομάδα και επισήμανε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις αύριο από το υπουργείο Παιδείας.
Παράλληλα θα γίνει μια νέα καταγραφή στο τρόπο που θα πρέπει λειτουργούν τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα στον Θεσσαλικό Κάμπο.
Για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι η ανανέωση δεν μπορεί να μοιάζει με αναπαλαίωση. Χρειαζόμαστε σοβαρή , σύγχρονη και εποικοδομητική αξιωματική αντιπολίτευση γιατί είναι καλό για την δημοκρατία και για την κυβέρνηση τόνισε ο κ. Σκέρτσος. Ανέφερε ότι είναι αναγκαίο για τον ΣΥΡΙΖΑ να ανασυγκροτηθεί.

Πηγή: skai.gr

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->