Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια), θα σημειωθούν:

Tην χρηματοδότηση δημιουργία rapidtest για την ανίχνευση του ιού της πανώλης των μηρυκαστικών αλλά και άλλων ιώσεων που απασχολούν το ζωικό κεφάλαιο, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας από δικούς της πόρους .

Σε 16 ανέρχονται μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα πανώλης στα αιγοπρόβατα στη Θεσσαλία, με τους κτηνιατρικούς ελέγχους για την επιδημιολογική επιτήρηση της πανώλης να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (23/07) σε νεκροταφείο στην βόρεια πλευρά της πόλης της Λαμίας, όταν ο 51χρονος υπάλληλος του Δήμου, που είχε επιφορτιστεί με τις εργασίες σκαψίματος του τάφου ενός έτερου συμπολίτη του που θα ενταφιαζόταν, ξεψύχησε πάνω στον φρεσκοσκαμμένο τάφο.

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι έλεγχοι των 35 συνεργείων των κτηνιάτρων σε όλη τη Θεσσαλία για την επιδημιολογική επιτήρηση της πανώλης των αιγοπροβάτων.

Περισσότερα Άρθρα...

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->