ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές, καθώς για την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026 προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στη Θεσσαλία και υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το ημερήσιο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού και τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η περιοχή αρμοδιότητας του Δασαρχείου Καρδίτσας κατατάσσεται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή).

Για την προστασία των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος, τίθεται σε εφαρμογή η απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας (αρ. 198812/29-05-2026, ΑΔΑ: ΨΖΚΧ7ΛΡ-Π5Ρ), σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η διέλευση, η παραμονή και η κυκλοφορία προσώπων, καθώς και κάθε είδους οχημάτων και μηχανημάτων, σε περιοχές Natura, δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση.

Η απαγόρευση ισχύει καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, από τις 00:00 έως τις 24:00 της Τρίτης 21 Ιουλίου 2026.

Οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα προβλεπόμενα μέτρα και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, συμβάλλοντας στην πρόληψη και αποτροπή εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών.

e-max.it: your social media marketing partner

 

 

 

  

 https://www.bookmaniashop.gr/

 

 

 

  

   

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->